Keystone logo
SCPSU Business School

SCPSU Business School

SCPSU Business School

Introduktion

Université Suisse Privée St Cléments - SCPU Business School grundades för att utveckla en rad olika kurser i samarbete med en rad branschledande professionella kvalificerande organ.

Majoriteten av de yrkesorganisationer som Université Suisse Privée St Cléments har arbetat med är baserade i Storbritannien och det har blivit önskvärt för Université Suisse Privée St Cléments att upprätta program som också kommer att leda till den brittiska ackrediterade utbildningsbeviset.

Som en del av detta Université Suisse Privée har St Cléments öppnat SCPU Business School för att erbjuda ett brett utbud av program som inte bara uppfyller läroplanen och medlemskraven för branschledande yrkesorganisationer utan också leder till en direkt Pathway till brittiska examensbevis. Således har SCPU Business School etablerats för att erbjuda dubbla Université Suisse Privée St Cléments och UK OFQUAL ackrediterade utmärkelser.

De första programmen är utformade så att studenterna kan fortsätta sina studier med en rad brittiska universitet.

SCPU - Business School anser att möjligheten att studera dessa dubbla OFQUAL-ackrediterade ATHE- och Université Suisse Privée St Cléments-priser är ett mycket bra sätt att studera en brittisk examen när kostnaden för att studera en kandidatexamen vid de flesta brittiska universitet varierar från 6000 GBP till 9000 £ per år

De flesta brittiska universiteten kommer att acceptera de 240 högskolepoäng som SCPU Business School Associate Degree i Business Management (OFQUAL Level 4/5) erbjuder för att fylla på det slutliga året för en grundutbildning. På samma sätt accepterar de flesta universiteter 120 poäng som erbjuds av SCPU Business School Post Graduate Degree in Management (OFQUAL Level 7) som avancerad inskrivning på en MBA-topp.

66405_trrg.png

Platser

 • Lausanne

  Avenue Louis-Ruchonnet 4 1003 Vaud, , Lausanne

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Schweiz

   Frågor