Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
St. Petersburg College in Florida

St. Petersburg College in Florida

St. Petersburg College in Florida

Introduktion

Om SPC

St Petersburg College (SPC) alumner rankas först i Florida för att tjäna de högsta ingångslönerna. SPC grundades 1927 som St. Petersburg Junior College, Floridas första tvååriga högskola. Tillgång, excellens och studiestöd är kännetecknen för St. Petersburg College. Regionalt ackrediterat och nationellt erkänt var SPC den första statliga högskolan i Florida som erbjöd kandidatexamen. St. Petersburg College erbjuder mer än 100 examens- och certifikatutbildningar och många efterfrågade, högkvalificerade branschgodkända arbetskraftscertifieringar. Vi erbjuder en karriärfokuserad läroplan som skapats tillsammans med branschexperter för att säkerställa att våra studenter kan möta dagens arbetsgivares behov.

Ackreditering

St. Petersburg College är ackrediterat av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACS-COC). Vissa akademiska program är också ackrediterade eller godkända av enskilda statliga och nationella organisationer.

129534_SPC5.jpg

College Leadership

St. Petersburg College är en av 28 skolor i Florida College System som ger öppen tillgång för studenter att tjäna examen och utbildning som uppfyller behoven hos lokala och statliga arbetsgivare. I Floridas State College System är presidenten verkställande direktören och ansvarig för drift och administration av kollegiet. Presidenten fungerar också som verkställande direktör och företagssekreterare för förvaltningsrådet. Varje Florida college styrs av en lokal förvaltningsstyrelse, som upprätthåller regler som fastställts av State Board of Education. Dessa förvaltare utses av guvernören för förskjutna fyraåriga tjänstvillkor.

Community- och medborgarpartners

St. Petersburg College är stolta över sina starka partnerskap med samhällsorganisationer, utbildningsinstitutioner, kommuner och ideella grupper.

Mission, visionära åtaganden och värderingar

Uppdragsbeskrivning

Uppdraget för St. Petersburg College är att ge våra studenter och samhället möjlighet att uppnå framgång och ekonomisk rörlighet genom akademisk excellens och engagemang.

Vision uttalande

En förstklassig högskola som berikar och stärker liv genom ett vårdgemenskap.

College visionära åtaganden

Akademisk excellens

 • Vi kommer att erbjuda en högkvalitativ utbildning för våra studenter genom att skapa en innovativ och engagerande inlärningsmiljö inom en stödjande, kollegial kultur.

Ekonomisk rörlighet

 • Vi kommer att ge våra studenter möjligheter att vara förberedda på karriärer med hög lön, högt behov och professionell tillväxt, vilket kommer att bidra till deras ekonomiska framgång och förbättra livskvaliteten i vårt samhälle samt hjälpa till att avsluta fattigdomsgenerationer.

Samhällsengagemang

 • Vi kommer att investera i vårt samhälles välbefinnande och tillväxt genom att fungera som ledare, sammankallare och katalysator för positiv förändring. Vi kommer att upprätthålla detta engagemang genom att skapa starka partnerskap, delta i medborgarinlärning och samhällsengagemang och odla ett vårdgemenskap.
129533_SPC1.jpg
129532_SPC2.jpg

Värdeuttalanden

Studentframgång

 • Vi tror att eleverna är hjärtat i SPC, och vi anpassar resurser, beslut och ansträngningar för att ge dem möjlighet att lyckas.

Integritet

 • Vi odlar förtroende, transparens och rättvisa genom personlig och institutionell etik, empati och medkänsla.

Samhällsfokus

 • Vi främjar och modellerar principerna för inkludering, service, partnerskap och socialt ansvar genom samhällsengagemang för att bygga starka relationer lokalt och utomlands.

Tillväxt och empowerment

 • Vi ger våra studenter och medarbetare tydlig Pathways för personlig och professionell tillväxt vilket resulterar i ständiga möjligheter till ledarskap, engagemang och avancemang.

Kommunikation

 • Vi bygger öppna och ärliga relationer för att säkerställa inkluderande dialog med intressenter för att fatta välgrundade och transparenta beslut.

Rättvisa

 • Vi har åtagit oss att se till att alla intressenter får det de behöver för att bli framgångsrika genom erfarenheter, policyer, metoder och beteenden som är rättvisa, rättvisa och inkluderande för att individer ska nå sin fulla potential.

Många länder, ett college

På St. Petersburg College värdesätter vi den intellektuella och kulturella mångfald som internationella studenter tar med till våra campus. Vi förstår att att välja ett högskola är ett stort beslut och vi vill hjälpa dig att göra rätt. För närvarande har SPC mer än 200 studenter från 60 olika länder runt om i världen.

Som examensökande kan du studera i USA med ett F1-visum eller studera online från ditt hemland. SPC erbjuder också en mängd olika program som hjälper dig att lära dig engelska. Läs mer om de federala riktlinjerna för att studera i USA som internationell student.

Platser

 • Saint Petersburg

  St. Petersburg College, FL 33733-3489, Saint Petersburg

  Frågor