Keystone logo
St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

Introduktion

Mission: St. Thomas är ett katolskt universitet med rik kulturell och internationell mångfald som är engagerad i akademisk och professionell framgång för sina studenter som blir etiska ledare i vårt globala samhälle.

St. Thomas University (STU) är ett privat, ideellt, katolskt universitet i Miami Gardens, Florida. På STU kommer du att fördjupa dig i en miljö som är full av mångfald, rik på tradition och mogen av möjligheter.

STU strävar efter att förbereda sina elever för att vara ledande inom alla områden i deras liv - professionellt, personligt och andligt. Universitetet har en lång katolsk tradition av akademisk spetskompetens och är tydligt progressiv i sin syn. omfamna nya koncept och tekniker, genomföra imponerande forskningsprogram inom en mängd olika discipliner.

Universitetet spårar sina rötter till Universidad de Santo Tomas de Villanueva, som grundades 1946 i Havanna, Kuba, av amerikanska augustinier med hjälp av europeiska augustinister. När Castro-regeringen utvisade augustinierna från Kuba 1961, kom flera av de amerikanska augustinierna till Miami, där de grundade Biscayne College 1961. Universitetet blev sponsrat av ärkebispedomen Miami 1988 och tilldelade St Thomas utmärkelsen. att vara det enda katolska ärkebiskopsstödssuniversitetet i delstaten Florida. När universitetets status uppnåddes ändrades institutionens namn till St. Thomas University för att återspegla dess kubanska arv.

STU har 18 grundutbildningar, 16 doktorander, 4 doktorandprogram och 1 professionellt program (juridik) i tre högskolor (Gus Machado College of Business, College of Science, Technology, Engineering & Health, och Biscayne College) och en juridikskola . STU har 24 universitetslag som en del av en robust och konkurrenskraftig friidrottsavdelning.

Ledarskapsutveckling

STU koncentrerar sig på att utveckla personliga och överförbara färdigheter som är nödvändiga för yrkeslivet, såsom problemlösning, kritisk analys, forskning och skriftlig och muntlig kommunikation. Genom gruppprojekt kommer du att lära dig att fungera effektivt i en gruppinställning. STU-alumner är ett nära anslutet nätverk med starka länkar till många företag och organisationer inom professionell sport, resor och turism och internationellt företag och handel.

Praktikplatser och till och med jobbplaceringsmöjligheter är tillgängliga för studenter i de flesta program, så att du kan engagera dig i stimulerande, uppfyllande och karriärförbättrande strävanden. Studentframgångscentret är utformat för att berika alla aspekter av studentupplevelsen och säkerställer att alla studenter beväpnade med färdigheter och verktyg för att lyckas.

St. Thomas University History

St. Thomas University grundades 1961 som Biscayne College av Augustiniska Friars. Högskolan accepterades som medlem i södra föreningen för högskolor och skolor och ackrediterades först av kommissionen för högskolor 1968. Genom fortsatt tillväxt och utveckling fick Biscayne College universitetsstatus 1984 efter tillägget av 10 magisterprogram och öppningen från School of Law. Universitetet kom under sponsring av ärkestiftet Miami 1988 och tilldelade St Thomas skillnaden att vara det enda katolska ärkestiftet sponsrade universitetet i delstaten Florida.

När universitetets status uppnåddes ändrades institutionens namn till St. Thomas University för att återspegla dess kubanska arv. Universitetet spårar sina rötter till Universidad de Santo Tomas de Villanueva, som grundades 1946 i Havanna, Kuba, av amerikanska augustinier med hjälp av europeiska augustinister. När Castro-regeringen utvisade augustinierna från Kuba 1961, kom flera av de amerikanska augustinierna till Miami där de grundade Biscayne College. Med tanke på deras erfarenheter på Kuba var universitetets grundare, och särskilt dess första president, som var vicerektor för Villanueva, väl förtrogna med att undervisa studenter med olika bakgrund. Det engagemanget för studenternas mångfald fortsätter starkt idag.

St. Thomas University School of Law är en av endast två ackrediterade katolska lagskolor söder om Georgetown University's School of Law i Washington, DC. School of Law i St. Thomas var ackrediterad av American Bar Association i februari 1995 och erbjuder juris doktorsexamen (JD).

St. Thomas har gett sina akademiker det självförtroende och de färdigheter som krävs för att lyckas inom en rad olika områden. Bland anmärkningsvärda akademiker är: Alex Penelas, före detta borgmästare i Miami-Dade County, Andy Elisburg, vice president för verksamheten för Miami Heat; Christina Fernandez, Chief Marshall för Southern Mars US Marshals Service; och John Dooner, VD för Interpublic Group of Companies.

Platser

  • Miami Gardens

    Northwest 37th Avenue,16401, 33054, Miami Gardens

    Frågor