Keystone logo
Stafford

Stafford

Stafford

Introduktion

Stafford bildades 1993, i Förenade Arabemiraten, med den enda avsikten att tillhandahålla distansutbildningsstöd till näringsidkarna i Mellanöstern för att uppnå internationellt erkända kvalifikationer av god kvalitet som skulle markera dem som seriösa chefer och främja deras karriär.

Från och med sju studenter 1993 över ett decennium senare är vi involverade med i genomsnitt 1000 studenter per år som använder distansutbildning. Alla är allvarliga upptagen chefer som bevisar för världen att de menar att lyckas.

Stafford fokuserar helt och hållet på att hjälpa heltidspersonal i företag med kvalitetsdistribution för att påskynda sin karriär genom oberoende studier.

Stafford arbetar i hela Mellanöstern och Levant-regionen och erbjuder distansutbildning Executive MBA, doktorsexamen, BA, examensbevis och mer.

Vi är stolta över vårt engagemang för våra studenters akademiska och affärssucces, våra utmärkta relationer med våra brittiska universitet, vår integritet och den höga kvaliteten på vår akademiska och administrativa supportpersonal.

Under årens lopp har vi sett många av våra studenter klättra på företagets stege och nå höjdpunkten med deras extra kunskap genom distansutbildning MBA och andra kurser som doktorsexamen och magister. Som ett resultat av MBA för distansutbildning har studenter framgångsrikt öppnat sina egna företag eller blivit direktörer för multinationella företag. Vissa har helt ändrat sina karriärvägar och fått tillfredsställelse med att veta att de är i sitt riktiga element efter år i mindre givande arbete.

Och nu med över 2000 utexaminerade yrkesverksamma som vänner, strävar vi efter att föra vårt distansutbildningsuppdrag fram till nästa generation studenter. Vår stolthet över våra studenter fördubblas varje gång vi deltar i deras examen vid universitetet.

Stafford-banner-partner-uk-universities" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/51/51687_51653_Stafford-banner-partner-uk-universities.jpg" alt="51653_Stafford-banner-partner-uk-universities" />

Platser

  • Dubai

    Dubai, Förenade arabemiraten

    Frågor