Keystone logo
Stanford University Graduate School of Business

Stanford University Graduate School of Business

Stanford University Graduate School of Business

Introduktion

Stanford Graduate School of Business är en plats där allt och allt är möjligt. Det är där kunskapsgränserna skjuts utöver vad man kan tänka sig. Där olika idéer och perspektiv inte bara accepteras, uppmuntras de och omfamnas.

Och i denna unika miljö av innovation och samarbete framträder principiella ledare. Fakulteten, studenter, personal och alumner utvecklar modet att ta risker, passionen att leda och motivationen att göra en positiv inverkan - på sig själva och världen.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att skapa idéer som fördjupar och främjar vår förståelse för ledningen och med dessa idéer att utveckla innovativa, principiella och insiktsfulla ledare som förändrar världen.

Vårt tankesätt

På Stanford GSB tror vi på andan av oändliga möjligheter. Så tillsammans tar vi chanser. Vi utmanar konventionellt tänkande, bjuder in och omfamnar olika idéer och samarbetar för att förändra världen.

Denna entreprenöriella tankesätt möjliggör innovation och transformation. Att växa upp med Silicon Valley är denna inställning för alltid en del av vårt DNA. Det är vår hemliga sås; det verkar lite immateriellt tills du upplever det på egen hand - när du går på campus, tar en lek online eller över hela världen, träffar lärare, pratar med en student eller lägger en idé.

Platser

  • Stanford

    Knight Way,655, 94305, Stanford

    Frågor