Keystone logo
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Introduktion

Skönhet för att utmana världen. Tror du på det?

Skolans unika koncept härrör från kombinationen av akademiska föreläsningar i kurserna och arbetar med autentiska projekt med proffs och leverantörer - platsbesiktningar och upplevelser på plats - tillsammans med besök i verkstäder, laboratorier, fabriker och butiker. Alla tillsammans för att undergräva världen varje dag, varje timme.

Kurserna tar hänsyn till resultaten av den viktigaste internationella akademiska forskningen med vittnesmål från världsberömda designers och arkitekter. Nästan alla nya idéer är inspirerade av konstverk och konstnärer. Förutom vetenskapliga och praktiska aktiviteter läser vi tillsammans, och vi diskuterar texter om filosofi, konstnärer, aktualiteter och de senaste tendenserna inom design och arkitektur.

Vårt firma är en arkitektur och designstudio i Florens. Vi valde denna stora stad av många skäl.

För det första tillåter Florens centrala läge oss att besöka, studera och arbeta i många andra städer, som Milano, Rom och Venedig, där vi har utvecklat intensiva arbetsrelationer. Faktum är att Florens geografiska läge ger snabb och enkel tillgång till alla delar av Italien.

För det andra uppstod Italian International Design här, där det mest intressanta historiska sammanhanget möttes av en framtidsvision.

För det tredje, eftersom det är den mest känslomässiga staden i Italien.

Dessutom är vårt läge i "Via degli Artisti", det stora konstnärsdistriktet i staden känd för sin historia av konstnärlig produktion.

Det specifika med våra kurser är att undervisningen kombinerar internationell arbetslivserfarenhet med teoretiska föreläsningar.

Genom ett praktiskt arbetssätt och stadsbesök med design på plats undervisar våra professorer i olika aspekter som ingår i utvecklingen av projekt inom både möbel- och inredningsdesign och arkitektur.

Lär dig det, gör det

Platser

  • Florence

    Studium Architecturae Florence Design School, , Florence

Frågor