Keystone logo
Sheffield University Management School MSc International Management och marknadsföring
Sheffield University Management School

MSc International Management och marknadsföring

0 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

* GBP för hem / EU-studenter och 21.450 GBP för internationella studenter

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Ett idealt val för dem som vill studera både International Business Management och Marketing, är detta 12-månadersprogram utformat för studenter från någon disciplinär bakgrund och godkänd av Chartered Institute of Marketing (CIM).

De nio modulerna utrusta kandidater med den kritiska kunskapen och kompetensen som krävs för att bli överklagad för en internationell roll inom dessa konkurrensområden och, på grund av CIM-ackreditering, ges studenter som slutförde denna MSc automatiskt en ACIM-status (CIM-medlemmar ).


Kursen

Vår MSc International Management och marknadsföring undervisas på heltid under två terminer följt av en projektavhandling, genom en kombination av föreläsningar, seminarier, fallstudier, grupparbete för samarbete och webbaserade diskussionsgrupper. Studenterna bedöms genom individuella uppdrag, gruppprojekt, tentamina och avhandling. Du har också möjlighet att genomföra ett organisationsprojekt, vilket ger dig verklig arbetslivserfarenhet inom ett företag.

Kursen börjar i september och varar under hela 12 månader. Studenter som slutar programmet kommer att tilldelas en ACIM-status utöver MSc.

Det finns ett antal stipendier som förvaltningsstuderande kan vara berättigade till.

moduler

Kärnmoduler:

 • Global marknadsföring
 • Marknadsföring
 • Samtida marknadsföring
 • Internationell konsumentbeteende
 • Samtida kinesisk verksamhet och ledning
 • Strategisk ledning
 • Internationell förvaltning
 • Internationell affärsstrategi
 • Marknadsundersökning
 • Avhandling


Kandidaten

Våra studenter är erfarna och högutbildade inom sin disciplin, men vill bygga vidare på sin kompetens och utveckla en kritisk uppskattning av internationell ledning och marknadsföring. Det här programmet har utvecklats med studenterna i framkant - alternativa rutter är tillgängliga för dem som har studerat tidigare och inte bara examen med MSc utan även med ACIM-status.


Du kommer ha en 2: 1 utmärkelse examen (eller motsvarande), eller en godkänd yrkeskvalifikation. För utländska studenter är Sheffield University Management School standard engelska krav IELTS 6,5 med minst 6 i varje del eller motsvarande.


Skolan

Sheffield University Management School är stolt över att vara i de högsta procenten av handelshögskolorna i världen tack vare en prestigefylld Triple Crown-ackreditering (AMBA, EQUIS, AACSB). Skolans spektakulära, skräddarsydda byggnad ligger nära centrum och en kort bilresa från Peak District, vilket ger dig en hög livskvalitet.

Vi är forskningsledda, dynamiska och progressiva. Skolan strävar efter att varje kandidat ska vara arbetsklar i både teori och praktik. Våra världsklass akademiker och kända grader och kvalifikationer arbetar mycket hårt för att säkerställa detta.

En dedikerad karriärservice finns också till hands för att stödja studenter och hålla dig i kontakt med organisationer. Anställningscentrumet är ett viktigt gränssnitt mellan förvaltningsstuderande och den externa världen. Det är en dedikerad tjänst som hjälper dig att få tillgång till anställningsbarhet, kompetensutveckling och möjligheter inom följande områden; forskarutbildningar, praktikplatser, internationella internationella sommarskolor, yrkessammanslutningar och karriärer.

stipendier

För mer information om stipendier, besök följande webbplats. https://www.sheffield.ac.uk/postgraduate/taught/finance

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • MSc International Sports Business Management
  • Lincoln, Storbritannien
 • Magisterexamen i internationell förvaltning - europeisk gemensam examen
  • Paris, Frankrike
 • MSc i internationell marknadsföring och ledning
  • Vilnius County, Litauen