Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

SUNY Buffalo University at Buffalo School of Management

Introduktion

UB School of Management är en livlig och inkluderande gemenskap av stora tänkare och ännu större görare. Vi arbetar tillsammans för att ifrågasätta och stärka teorier, lyfta varandra och driva förändringar. Eftersom på UB School of Management, är ambition en dygd, hållbarhet är en given, och upptäckt sker överallt, från klassrummet till styrelserummet. Det är precis hur vi gör det här.

En tradition av excellens

Sedan 1923 har UB School of Management byggt upp ett imponerande rykte som en av de bästa handelshögskolorna i världen. Det omfattande utbudet av vår akademiska portfölj, vår fakultets sakkunskap och våra utexaminerade globala framgångar är de främsta orsakerna till skolans utmärkelser.

En global närvaro

Idag spänner skolans ledarskap bokstavligen världen över, och studenter på skolan kommer från hela världen. I en viss klass kan en besökare på skolan hitta studenter från Buffalo eller New York City som sitter bredvid elever från Asien eller Tyskland, medan de lyssnar på en professor som nyligen återvände från undervisningen till studenter i Singapore.

I en alltmer global affärsmiljö hjälper mångfalden i våra program och vårt internationella rykte till att säkerställa att School of Management-graden är en referens som öppnar dörrar för våra akademiker på alla företag var som helst i världen.

Ett nationellt rankat MBA-program på heltid

Vårt nationellt rankade MBA-program på heltid har förberett studenter för ledarpositioner i ledningen sedan 1931. Kombinera en grundbyggande kärna med flexibla, karriärinriktade valfria. Lägg till detta praxis att lära på tre nivåer - individuella, studieteam och kohort - och prisbelönta program som LeaderCORE ™ och Corporate Champions, och du har en oslagbar upplevelse.

Exekutiva och professionella MBA

Toppledare från västra New Yorks ledande företag drar också nytta av skolans MBA-programmering genom registrering i vårt dynamiska Executive MBA-program. Sedan det grundades 1994 har hundratals företagsledare tagit examen från detta intensiva 17-månadersprogram, utformat för områdets mest begåvade och erfarna chefer.

Vårt professionella MBA-program, en hybrid av personligt och webbaserat lärande, erbjuder kvälls- och lördagalternativ och kan avslutas på så lite som 27 månader. Det är designat för affärsmän med minst ett års yrkeserfarenhet och är det mest prestigefyllda och billigaste MBA-programmet i västra New York.

Stark internationell närvaro

Internationellt erbjuder vi en kandidatexamen i företag i Singapore i samarbete med Singapore Institute of Management. Vi erbjuder också ett samarbetsföretag i Bangalore, Indien, som består av två magisterexamina: en Master of Science in Management Science: Business Analytics and Systems från State University of New York i Buffalo och en Master of Business Administration från Amrita University.

Ledande grundutbildningar

På grundnivå registrerar mer än 2 900 studenter årligen i våra nationellt betraktade program inom företagsekonomi och redovisning. Många av dessa studenter drar nytta av ett praktikprogram som anses vara en av de bästa och största i landet.

Prestigefylld doktorsexamen

Vårt PhD-program med mer än 45 studenter är det främsta doktorandprogrammet i SUNY-systemet och rekryterar studenter över hela världen. Kandidater accepterar befattningar vid stora universitet i hela USA och hos ledande konsult- och forskningsföretag.

Anpassad företagsutbildning, entreprenörskap och ledarskap

Förutom kreditbärande program tillhandahåller vi också innovativa program för utbildning och professionell utveckling för chefer, proffs och organisationer genom vårt Center for Executive Development (CED). CED erbjuder en mängd icke-kreditbärande utbildningsprogram anpassade för företag och individer. Erbjudanden inkluderar undervisning i ledarskap, tillsynsfärdigheter, marknadsföring, LEAN-tillverkning, projektledning och många andra. Program kan i allmänhet skräddarsys för att passa alla organisationers utbildningsbehov. Ett brett och varierat utbud av organisationer deltar i CED-utbildning på årsbasis.

School of Management är också hem för Center for Entrepreneurial Leadership (CEL), som har förstärkt företagarnas talang för företagare och chefer sedan 1987 för att förbättra deras möjligheter till tillväxt. Att främja entreprenörskap är avgörande för att stärka universitetet, det omgivande samhället och den större västra New York-ekonomin. CEL tillhandahåller individualiserad och interaktiv utbildning i entreprenörskap.

School of Management Center för ledarskap och organisatorisk effektivitet (CLOE) lanserades 2013 för att skapa effektivare ledare och organisationer. CLOE bygger på en grund av högkvalitativt stipendium och problemfokuserat organisatoriskt och ekonomiskt engagemang och strävar efter att vara ett internationellt erkänt centrum för att producera tankeledande inom organisationsledarskap och innovation.

Platser

  • Buffalo

    Buffalo, Amerikas förenta stater

    Frågor