Keystone logo
SUNY Cortland

SUNY Cortland

SUNY Cortland

Introduktion

Momentum definierar SUNY Cortland

Du kan inte missa den fart som finns överallt på SUNY Cortland -campus, oavsett om det är genom vår aktiva studentgrupp som är involverad i forskningsprojekt, klubbar och organisationer eller energin och andan hos folkmassorna som hejar på våra Red Dragon friidrottslag. Du kommer att älska att samarbeta med din fakultet om allt från vetenskapliga sysslor till samhällstjänstverksamhet. Våra hängivna alumner deltar i program som är utformade för att ansluta dem till nuvarande studenter och återvända till campus för återföreningar, atletiska evenemang eller att hedras av högskolan. Farten är i luften. Du kan känna det!

Unikt SUNY Cortland

Inspirationen att bli en mästare i alla aspekter av livet - det är värdet av erfarenheterna och utbildningen på SUNY Cortland . Det är det som gör oss unika som högskola; det är det som bidrar till vår framgång i klassrummet, på fältet och i det stora utbud av karriärer våra studenter väljer.

Vårt uppdrag

SUNY Cortland är en akademisk gemenskap som ägnar sig åt olika inlärningsupplevelser. Studenter växer som engagerade medborgare med ett starkt socialt samvete som främjas av enastående undervisning, stipendium och service.

Vår vision

SUNY Cortland kommer att vara en högskola med möjligheter, från vilka studenter tar examen med kunskap, integritet, färdigheter och medkänsla för att utmärka sig som ledare, medborgare, forskare, lärare och mästare i excellens. Blivande studenter och anställda kommer att välja högskolan som svar på dess nationellt erkända akademiska program, innovation och erfarenhetsinlärning och det rika intellektuella, sociala och atletiska livet på campus. SUNY Cortland kommer att vara ett centrum för intellektuell, kulturell och ekonomisk tillväxt, som utmärks av framgångsrika partnerskap med organisationer, skolor, byråer och företag i hela regionen, nationen och världen.

Studentlivets kvalitet

Du kan få massor av vänner och delta i aktiviteter, inklusive klubbar, organisationer och sporter från interkollegiala friidrottslag till intramuraler eller rekreation. Vårt aktiva och tillfredsställande studentliv stöder och uppmuntrar välbefinnande.

Hands-on Learning

Möjligheter att tillämpa klassrumskunskap samtidigt som du utforskar karriärval finns i alla större ämnen. Praktikplatser, kooperativ, volontäralternativ, praktikplatser för studenter och lärare, utflykter, forskningssamarbeten mellan studier och utomlands ger dig mer erfarenheter som bygger yrkeskompetens.

Mästare

Enastående akademiska program, prisbelönt friidrott och inlärningsmöjligheter med hög effekt skapar mästare i klassrummet, i friidrottstävlingar, i att tjäna samhället och förbereda dig för ett yrke och ett givande liv.

Athletic Excellence

Framgång för våra 25 Red Dragon intercollegiate friidrottslag dyker upp i flera landslagsmästerskap och nästan 100 individuella nationella titlar - minst en varje år sedan 1986. Vår vinnande fart fortsätter!

Lärarutbildning

Vi erbjuder det största nationellt ackrediterade programmet på östkusten, där du kommer att dra nytta av omfattande lärarobservation och tidiga fältupplevelser. Vårt lärarutbildningsprogram stoltserar med en 99 procent godkänd för bedömningsprov, liksom alternativ för certifiering i nästan alla tänkbara ämnesområden.

Hållbarhet

Från kompostering till solpaneler till geotermisk energi, SUNY Cortland har åtagit sig att minska energianvändningen. Ta reda på varför VD för New York Power Authority kallade SUNY Cortland engagemang för hållbarhet och energieffektivitet, "Inget annat än extraordinärt."

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Cortland

    21 Graham Ave. Cortland, NY 13045, , Cortland

Frågor