Keystone logo
SUNY Korea

SUNY Korea

SUNY Korea

Introduktion

SUNY Korea öppnade sina portar i mars 2012 som den första amerikanska universitet som är etablerat på koreanska mark. Det är också det första universitetet att ansluta sig till Incheon Global Campus (IGC). SUNY Korea's utbildningsprogram är jämförbara med prestigefyllda universitet i Förenta staterna. Eleverna kan njuta av både amerikansk utbildning och dynamisk koreanska kulturen. Vi värnar moraliska integritet och strävar efter att lära våra elever att tjäna andra med kraft och vision av sina egna. Vi erbjuder även prisvärda på campus höljen, ett brett utbud av stipendier, möjligheter att bilda ett globalt nätverk, och en välbalanserad utbildningssystemet för att höja våra elever som kompetenta och ansvariga ledare.

Vi är stolta över att ha studenter med stjärn- akademiska prestationer, och söker studenter med exceptionella talanger. Vi är också stolta över att säga att vår studentkåren är en sann bild av världssamfundet, med över 30% internationella studenter. För närvarande erbjuder vi grund- och forskarutbildning utbildningsprogram från Stony Brook University (SBU), Som är den mest erkänt universitet inom SUNY. Dessa program är identiska med de för SBU och undervisas av SBU fakultet. Som ett resultat av våra studenter får samma examen som utfärdats av SBU på sin examen. Vårt universitet fortsätter att utöka sin programutbud i en mängd olika akademiska områden som teknik, mode, vetenskap och mycket mer.

Vi strävar efter att vara navet för global utbildning, forskning och innovation. För att uppnå detta, kommer vi att bilda partnerskap med toppinstitutioner i både privat och offentlig sektor, och fortsätta att göra vårt bästa för att bygga globalt nätverk med ledare och talanger från hela världen.

om SUNY

State University of New York (SUNY) är landets största och mest omfattande statliga universitetssystemet i USA. SUNY inrättades officiellt 1948 när New York blev den 48: e staten att skapa ett statligt universitetssystem. SUNY inledningsvis företrädd en konsolidering av 29 icke närstående institutioner, inklusive 11 lärare högskolor. Idag har SUNY vuxit till att omfatta 64 geografiskt spridda campus som har inrättats för att ge hög utbildning och möjlighet kvalitet.

Uppdraget för den statliga universitetssystem är att ge människorna i New York utbildningstjänster av högsta kvalitet, med bredast möjliga tillgång i ett komplett utbud av akademiska, professionella och yrkes eftergymnasial program. SUNY erbjuder en mångfald av pedagogiska alternativ inklusive kortfristiga yrkes / tekniska kurser, certifikat, associera och program studentexamen examen, examen grader och postdoktorala studier. SUNY ger tillgång till nästan varje område av akademisk eller professionell studie i systemet via över 7000 utbildningsprogram och certifikat. SUNY har åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativ utbildning till ett överkomligt pris till New York-bor och studenter från hela landet och världen. SUNY studenter utgör en global gemenskap som kommer från varje stat i USA, fyra amerikanska territorier, och 160 nationer över hela världen.

om SBU

Stony Brook University (SBU) är en av de campus i SUNY systemet, som ligger på Long Island, New York. Universitetsområdet ligger ca 60 miles öster om Manhattan och 60 miles väster om Montauk Point. SBU bildades 1957 som en högskola för framställning av gymnasielärare i matematik och naturvetenskap. Sedan dess har SBU växt enormt och är nu erkänd som en av landets viktigaste centra för lärande och stipendium.

SBU har legat i topp 100 offentliga nationella universitet av US News & World Report och ingår på sin lista över kända program för grund forskning och kreativa projekt. SBU är en medlem av det prestigefyllda Association of American Universities (AAU), inbjudan endast organisation av de bästa forskningsuniversitet i Nordamerika. Det finns 67 grund majors och 77 minderåriga, 102 magisterprogram, 40 doktorandprogram och 32 forskar certifikat program. Stony Brook är en av 10 universitet ges en utmärkelse National Science Foundation för att integrera forskning och utbildning. Den internationellt erkända forskningsanläggning i Brookhaven National Laboratory (BNL) ligger i närheten dess campus och förvaltas av SBU.

Platser

 • Incheon

  SUNY Korea, 119 Songdo Moonhwa-Ro, Yeonsu-Gu, 21985, Incheon

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor