Keystone logo
Swiss School of Management Dubai

Swiss School of Management Dubai

Swiss School of Management Dubai

Introduktion

Kvalitetscertifierade och helt ackrediterade MBA- och BBA-program för yrkesverksamma

Swiss School of Management

Swiss School of Management (SSM) är en av de 5 bästa globala ledarskolorna som erbjuder de mest ekonomiska MBA / BBA-kurserna, med utvalda specialiseringar som passar perfekt med anställda yrkesmässiga balans mellan arbete och privatliv för att passa dem och hjälpa till att växa och lära sig oavsett deras livliga scheman.

SSM erbjuder innovativa kvalitetscertifierade program som inte bara ger en verkligt praktisk ledarskapsutbildning utan också kombinerar det senaste inom teknik med de mest framåt-

Tänkande affärs-, utbildnings- och ledarskapsidéer. Genom att besluta att studera vid SSM kommer du att göra en exceptionell investering i din framtid eftersom vi strävar efter ännu mer spännande inlärningsmöjligheter för våra studenter.

Swiss School of Management representerar ett banbrytande schweiziskt initiativ i UAE och Gulfregionen. SSM Dubai organiserar både forskarutbildning och underutbildningsprogram med flexibla studiemöjligheter och betalningsplaner. Vi välkomnar en mångsidig studentgrupp som tillgodoser de yrkesverksamma yrkesutbildningens fortsatta utbildningsbehov i Förenade Arabemiraten och GCC-länderna.

Varför gå med i SSM?

Våra flexibla inlärningsmoduler är en kombination av inlärning online och på plats, vilket gör det möjligt för studenter och yrkesverksamma att anpassa sig till våra flexibla scheman, vilket gör att de kan fokusera och utmärka sig i sina nuvarande jobb samtidigt som de balanserar både arbete och utbildning, kombinerat med ledande fakultetsmedlemmar, branschexperter och uttömmande läromedel

SSM har en mångsidig studentgrupp som kommer från hela världen - lockat av vårt ackrediterade inlärningscenter i länder runt om i världen, inklusive Rom, Dubai, Turin, Kairo, Yangon, Belgrad och Penang.) Och fler inlärningscentra är på väg att gå med i SSM-nätverk under de närmaste månaderna och åren.

SSM ger en förvånande möjlighet för MBA-studenter att ta sina ledarskapskurser i Rom, Italien. Denna studietur ger en oöverträffad och värdefull chans att uppleva Italiens affärsvärld och kultur. Den implementeras uteslutande för blivande och beslutsamma yrkesverksamma som behöver ett utmanande och stimulerande initiativ

Programfördelar:

 • Globalt ackrediterade affärsprogram
 • Karriärspecifika specialiseringar
 • Internationellt intygade kvalifikationer
 • Gratis internationell studietur till Italien
 • Flexibla arbetsliv - Studieprogram
 • Betalningsalternativ för månadsavgifter

ackrediteringar:

Alla program som erbjuds av SSM i Dubai är ackrediterade av CHEA-Council for Higher Education Accreditation genom IACBE och certifierade av EduQua, det schweiziska kvalitetscertifieringsmärket (ackrediterat av den schweiziska federala regeringen) för institutioner för högre och kontinuerlig utbildning. Flera av forskar- och doktorandprogrammen har officiellt erkänts av internationella yrkesorganisationer.

Swiss School of Management Dubai","author_url":"","source":""}" />

143712_1.png

Samarbeten:

Swiss School of Management Dubai","author_url":"","source":""}" alt="143716_22.jpg" />

143716_22.jpg

Kurser:

 • Bachelor of Business Administration (BBA) - Allmänt
 • Master of Business Administration (MBA)

Swiss School of Management Dubai","author_url":"","source":""}" />

143714_3.jpg

På Swiss School of Management kommer du att lära dig bland en riktigt internationell studentgrupp när våra studenter kommer från hela världen. Vi är stolta över denna mångfald eftersom den ökar din inlärningsupplevelse. Arbetsgivare värdesätter särskilt en student som anpassar sig till en mångsidig arbetsplats. Med vårt MBA-program studerar studenterna ledarskap, affärer, entreprenörskap och ledningsfilosofier som kan tillämpas på vilken ledningsroll som helst inom olika branscher. Vår handelshögskola ger också eleverna praktiska tillämpliga erfarenhetsledande grupper och klassrumsdiskussioner.

Programmet innehåller internationella föreläsningar, företagsbesök, gästtalare, självbedömningsövningar och CV / praktikrådgivning. Vårt mål är att börja växa elevers nätverk från det ögonblick de anländer.

inriktningar:

 • MBA i Human Resource Management

Denna kurs bygger på lärandemålen för projektledning. Denna förbättrade prestanda kan användas med modifiering för mer traditionella projekt. Med den här textens diskussion om mänskliga styrkor lär sig eleverna hur man använder positiv psykologi för att förstå individens unika förmågor. Kursen är utformad för att utforska de viktigaste metoderna och verktygen och hur man framgångsrikt kan tillämpa riskhantering i projekt på ett praktiskt och lättanvänt sätt.

 • MBA i ekonomi

Denna kurs ger en introduktion till förståelse och hantering av investeringsportföljer. Kursen kommer också att exponera studenten för skillnaden mellan offentlig investering och Private Equity, primära värderingsmetoder som för närvarande används på Wall Street: jämförbart företags analys, precedent transaktionsanalys, diskonterat kassaflödesanalys och utnyttjar buyout-analys.

 • MBA i hälsosäkerhet och miljö

Denna kurs ger en introduktion till ledningssystemen och kvalitetssäkringsmetoderna som används för att förbättra verksamhets- och efterlevnadseffektiviteten inom hälso-, säkerhets- och miljöavdelningar och -program. Översättningen av företagens hälso-, säkerhets- och miljöprojekt till ledningen i ett affärsformat genom att förstå kostnader, budget och avkastning på investeringen.

 • MBA i marknadsföring

Denna kurs ger och undersöker marknadsföringsrollens roll i den övergripande marknadsföringsinsatsen, forskningsprocessen och de vanligaste metoderna / teknikerna som används. Studenter utforskar marknadsförares informationsbehov, utvecklar forskningsprocessen och diskuterar provtagningstekniker och datainsamlingsmetoder för primära data; diskutera och utvärdera olika former av nya medier och bestäm deras användningsområden, fördelar och nackdelar, förstå vikten av tydlig och "perfekt" kunskap om din idé eller produkt och identitet. Ny mediamarknadsföring diskuterar och analyserar hur digital medieteknik förändras på sätt som människor och organisationer kommunicerar. Konsumentattityder, produktkunskap, varumärkesimage och många andra relevanta ämnen kommer att ställas inför för att utveckla en överlägsen kunskap om den internationella lyxvärlden.

 • MBA i entreprenörskap

Denna kurs hjälper till att utveckla ett globalt tänkesätt som framgångsrika ledare har i dagens globaliserade värld. Fokusera på kulturella frågor och använda internationella exempel. Internationellt ledningsbeteende, hjälper chefer att utveckla färdigheter och kunskap för att leda framgångsrikt i en global affärsmiljö.

Studenterna lärs också samtida applikationer som tjänster (offentliga och privata), innovation för hållbarhet och utveckling, socialt entreprenörskap; och ekonomiska aspekter av entreprenörskap. Detta inkluderar utformning av affärsplanen och dess väsentliga avsnitt - finansiella, operativa och marknader.

Studentliv

Att studera vid Swiss School of Management är utmanande. ändå är belöningarna enorma och anmärkningsvärda. Förutom att förvärva ny kunskap och nya idéer är vårt studentnätverk globalt.

Många av dina klasskamrater kommer att bli en del av de växande SSM-alumnerna. SSM är säker på att du kommer att tycka att din upplevelse på SSM är inspirerande och rolig.

143715_4.jpg

När du är ombord önskar vi dig lycka till i dina studier och framtida karriärer med allt vårt stöd. Vi ser fram emot att välkomna dig personligen till Swiss School of Management på Dubais campus

Vårt mål på SSM är att vårda ledare som kan inspirera andra, visa enastående färdigheter och arbeta i multikulturella miljöer. På Swiss School of Management kommer du att lära dig bland en riktigt internationell studentgrupp när våra studenter kommer från hela världen. Vi är stolta över denna mångfald eftersom den ökar din inlärningsupplevelse. Arbetsgivare värdesätter särskilt en student som anpassar sig till en mångsidig arbetsplats. Vårt andra mål är att förbereda dig för framtiden. I dagens konkurrenskraftiga värld blir ingen hur skicklig eller begåvad en framgång av sig själva.

Om Swiss School of Management

Swiss School of Management (SSM) Dubai är ett ackrediterat centrum för Swiss School Management i Schweiz, SSM i Dubai representeras av Learners Education FZ LLC med sitt säte Creative Media Free Zone i Fujairah och dess marknadsföringskontor i ABT 5 Building, Al Tawun, Sharjah ligger nära gränsen till Dubai.

Ursprungligen grundat år 1981, enligt lagarna i kantonen St. Gallen, Schweiz med namnet Newport Graduate School. Det var känt som ett av de första instituten som erbjuder amerikansk högre utbildning i Schweiz.

Idag har Swiss School of Management ett campus i Rom (Italien) och ackrediterade lärcentra finns i Dubai, Turin, Kairo, Yangon, Belgrad och Penang. Under årens lopp lyckades skolan knyta ihop sig med många universitet som erbjuder studenter med dubbla examens- eller påfyllningsmöjligheter i fem kontinenter. Skolan i dag är en internationell organisation, dess globala uppsökande expanderar kontinuerligt och varje år lägger nya lärcentrum till det internationella nätverket.

Vårt motto är: “ Vi skapar ledare ”. Vi tror bestämt att människor i en mer och ytterligare globaliserad värld behöver seriöst ledarskap och entreprenörskap. Bara med dessa färdigheter och expertis kan vi skilja varandra från den förestående artificiella intelligensrevolutionen. Vi tror att endast genom seriöst och konsekvent ledarskap och entreprenörskap kan vi säkra sysselsättning och global rikedom för kommande generationer.Platser

 • Dubai

  #902, Al Baker Tower ( ABT)-5, Behind Sharjah Expo Center, Al Tawun, Sharjah, , Dubai

Program

  Institutionen erbjuder även:

  Frågor