Keystone logo
Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Introduktion

SWISS UMEF grundades i Genève den 26 april 1984 av professor Marc-François Maret, tidigare känd som Institut Supérieur de Gestion et Communication (ISGC), i syfte att utveckla chefer med avancerad ledarskapsförmåga i en komplex arbetsmiljö.

SWISS UMEF grundades, i enlighet med schweizisk lag, som en högre privat utbildningsinstitution i Genève och är institutionellt ackrediterad av det schweiziska ackrediteringsrådet, i enlighet med lagen om högre utbildning (HeDa).

SWISS UMEF är stolt över att ha varit den första privata federalt ackrediterade institutionen som University of Applied Sciences Institute i kantonen Genève.

SWISS UMEF koncentrerar sitt erbjudande i ledning och i internationella relationer inklusive ungkarl, bemästra, och fortbildning. SWISS UMEFhar hittills välkomnat över två tusen studenter av olika nationaliteter som hade förmånen att lära sig med högkvalificerad fakultet som har banbrytande teori och näringslivet inom sina respektive områden.

SWISS UMEF är kompatibel med Bologna European Credit Transfer System (ECTS) och European Space for Higher Education Norms, har en programackreditering: International Accreditation Council on Business Education (IACBE), och är certifierad av EduQua. Bland dessa erkänns IACBE av Council for Higher Education Accreditation (CHEA), den största ackrediteringsorganisationen i USA som specialiserat sig på högre utbildningskvalitet. UMEF är i slutskedet av att ansöka om ackrediteringsrådet för handelshögskoleprogram (ACBSP) ackreditering.

SWISS UMEF ligger i den historiska kontinuiteten i Europas enastående universitetsbakgrund med sitt campus beläget i ett 14th-talet Chateau (slott) i Genève, erbjuder på sin två hektar stora anläggning en extremt trevlig och vacker miljö som gör det möjligt för studenter att studera i idealiska omgivningar.

SWISS UMEF har ett antal partnerskap med offentliga och privata universitet med vilka det organiserar akademiska utbyten som forskning, seminarier, och utbyte av professorer och studenter.

Vår vision:

VisionenSWISS UMEF är att behålla sin position som det första valet av spetskompetens inom sitt område.

Uppdrag:

För att fullgöra detta uppdrag strävar vi efter att göra följande:

  • Ge högre utbildning i en miljö som fokuserar på alla dimensioner av tillämpat lärande - kunskap, förståelse, Kompetens, beteenden, värderingar och attityder.
  • Skapa och sprida kunskap om viktiga frågor genom publicerad forskning, innovativa inlärningsupplevelser och engagemang med de beståndsdelar vi tjänar.
  • Tjäna samhället genom ett oberoende utbyte av idéer och praxis.

Platser

  • Geneva

    185-187 Route d’Aïre, 1219, Geneva

Frågor