Keystone logo
Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Introduktion

Newhouse School vid Syracuse University är en av landets främsta kommunikationsskolor där begåvade studenter kommer för att studera och lära av de bästa yrkesverksamma inom branschen. Vi är stolta över den högsta utbildningen som möjliggörs av en otrolig framåtblickande fakultet och toppmoderna anläggningar. Vi erbjuder 11 professionella magisterprogram inom offentlig kommunikation, varav de flesta kan slutföras under ett kalenderår.

Historia

 • 1934: School of Journalism grundades vid Syracuse University
 • 1964: Första byggnaden, Newhouse 1, öppnar
 • 1971: School of Journalism går samman med Institutionen för TV och radio; namngav SI Newhouse School of Public Communications
 • 1974: Andra byggnaden, Newhouse 2, öppnar
 • 2007: Tredje byggnaden, Newhouse 3, öppnar
 • 2014: Studio and Innovation Center, med Dick Clark Studios och Alan Gerry Center for Media Innovation öppnas

Dekanus
Mark Lodato

Fakultet
Mer än 80 heltidsinstruktionsfakulteter och 50 adjungerade fakulteter

Personal
Cirka 76 anställda

Alumner
Mer än 28 000 levande alumner

Inskrivning
Ungefär 2000 studenter, 200 masterstudenter i bostäder, 200 online masterstudenter och 15 doktorander

Ackreditering

SI Newhouse School of Public Communications är en av 100+ masskommunikationsskolor som är ackrediterade av Ackrediteringsrådet för utbildning inom journalistik och masskommunikation (ACEJMC). Vårt frivilliga deltagande i självbedömning och extern granskning hjälper till att säkerställa att Newhouse-studenter konsekvent får utmärkt förberedelse för sina framtida karriärer inom kommunikationsbranschen. Vår ackreditering återspeglar vårt engagemang för nio standarder som översätts till små klassstorlekar, praktisk inlärningsupplevelse, en introduktion till kommunikationsrätt, omfattande rådgivning och karriärutveckling och en stark liberal arts foundation. För att lära dig mer om ackreditering och varför det är viktigt, besök webbplatsen Ackrediteringsrådet för utbildning i journalistik och masskommunikation .

Campus funktioner

Newhouse-skolan är inrymd i ett 250 000 kvadratmeter stort trebyggnadskomplex som innehåller toppmoderna klassrum, professionella studior, ett digitalt nyhetscenter, en auditorium med 300 platser, ett forskningscenter, en doktorsstudentsvit och kontor, en chef för utbildning, ett café och många utrymmen för formella och informella möten och samarbete mellan studenter, lärare och personal.

  Antagningar

  Vi genomför en holistisk antagningsgranskning och GREE är valfria för alla masterprogram. Ingen tidigare erfarenhet av kommunikation krävs. Vår onlineapplikation leder dig igenom vad som krävs, och det finns små variationer beroende på program. Länken nedan innehåller alla detaljer.

  Visumkrav

  USA:s regering kräver att internationella studenter visar tillräcklig finansiering för åtminstone det första året av forskarstudier. När du har gjort detta kan Syracuse University utfärda ett visumbehörighetsdokument som du behöver för att få ditt studentvisum auktoriserat.

  Stipendier och finansiering

  Alumnstatistik

  Antagningskrav för programmet

  Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

  Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

  Platser

  • Syracuse

   215 University Place, 13244-2100, Syracuse

  Frågor