Keystone logo
Tallinn University

Tallinn University

Tallinn University

Introduktion

Tallinn University är ett modernt och dynamiskt forskningsuniversitet i Estland med en ledande roll när det gäller att främja en intelligent livsstil genom utbildning, forskning, och ett unikt samarbete mellan olika discipliner. Vi ser en intelligent livsstil som att fatta forskningsbaserade beslut för att förbättra samhället i allmänhet och medborgarnas välbefinnande.

Tallinn University är partner i 14 Europeiska unionens regionala programprojekt och samordnar ett av dem, med titeln Learning Layers. Vi deltar också i EU:s ramprogram Horisont 2020 både som partner och samordnare. Universitetet har avtal med 43 partneruniversitet i 21 länder och mer än 490 Erasmus+ partnerskapsavtal; vi är medlem i fyra internationella nätverk av högskolor, och våra forskare och föreläsare bidrar aktivt till verksamheten i deras professionella nätverk.

Som en främjare av intelligent livsstil,Tallinn University värderar medlemmarnas fritid: universitetet har ett litterärt pris för sina anställda, föreläsare och alumner, dess symfoniorkester har valts till Årets estniska orkester, och vi har flera internationellt erkända körer och konstgrupper och flera estniska idrottslag på mästerskapsnivå.

Vad är 183602_unnamed1.jpg

Statistik

 • Topp 5% bästa universiteten i världen!
 • 7000 elever - Inte för stor, inte för liten, lagom!
 • 38 engelsk-baserade utbildningsprogram i världsklass.

  Campus funktioner

  Vi finns i centrala Tallinn, bredvid Kadriorgparken och Tallinnbukten. En landremsa bredvid Narva Road innehåller de flesta av våra utbildnings-, forskning- och kreativa aktiviteter. Endast ett fåtal studieområden finns utanför huvudcampus.

  De latinska namnen på Tallinn University byggnader symboliserar deras värden.

   Platser

   • Tallinn

    Narva maantee,25, 10120, Tallinn

    • Helsinki

     Itämerenkatu 14, Meeting Park OASIS - Ruoholahti, , Helsinki

     Frågor