Keystone logo
TAV College

TAV College

TAV College

Introduktion

TAV College är en omfattande, tvåspråkig, läroanstalt efter gymnasium belägen i Côte-Des-Neiges-NDG stadsdel Montreal, Quebec, Kanada. Vi erbjuder över 15 karriär- eller pre-universitetsstudier till en stor multikulturell grupp studenter. Från början som en mindre institution inom Quebecs CEGEP-nätverk, ursprungligen anslutet till Champlain College, utvecklades TAV snabbt till ett privat college som har erkänts och ackrediterats för subventioner från Quebecs utbildningsministerium sedan 2010.

Idag har vårt college en helt ny byggnad på 65 000 kvadratmeter, som bifogas vårt ursprungliga campus på Decarie Boulevard. Denna moderna byggnad rymmer fyra vetenskapslaboratorier, två medielaboratorier, ett privat kafé samt många andra anläggningar för alla våra program.

År 2018 tillkännagav vi våra planer på att bygga en tredje campusbyggnad, som är redo att välkomna studenter till hösten 2021. Denna nya byggnad gör det möjligt för TAV att fortsätta att utöka våra utbildningserbjudanden och vidareutveckla vår berikade lärande.

Platser

 • Montreal

  Boulevard Décarie,6333, H3W 3E1, Montreal

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor