Keystone logo
Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Tbilisi Open University (Tbilisi Open Teaching University)

Introduktion

Tbilisi Open University ( TOU ) är en högt rankad institution som erbjuder kandidatexamen, magisterexamen och medicinska program i ett steg genom sina fyra skolor och flera gradskurser.

Vid Tbilisi Open University skapar vi möjligheter för våra studenter att få ut det mesta av sitt studentliv - att tillhandahålla människor, platser och program som stöder deras tillväxt, välbefinnande och framgång både inom och utanför klassrummet.

Den nya toppmoderna byggnaden och anläggningarna (vetenskapslaboratorier, ämnesspecifika klassrum utrustade med den senaste undervisningstekniken, studentens arbetsytor, konferensrum och simuleringslaboratorier, bibliotek) stöder universitetets vision att vara det ledande universitetet för kreativ och professionell praxis inspirerad av innovation och utredning.

Vår forskning hjälper till att lösa sociala, ekonomiska och affärsutmaningar som världen står inför idag och i framtiden. Målet med forskningscentret vid Tbilisi Open University är att ge forskarledarskap till våra studenter och fakulteter genom att bygga och ge tillräckligt stöd för att förbättra forskningskapaciteten och utveckla forskarnätverk i den offentliga och privata sektorn, lokalt, nationellt och internationellt.

Vid Tbilisi Open University utformas programmen i samarbete med arbetsgivare inom juridik, affärer, ekonomi och hälsa. Den övningsbaserade inlärningsmodellen gör det möjligt för studenter att få verklig affärserfarenhet och ger möjlighet att behärska de komponenter som erhållits genom klassstudier och överföra dem till praktiken.

I samarbete med våra medlemsinstitutioner kan vi skicka och ta emot studenter och akademiker till och från våra partneruniversitet över hela världen för att vara anslutna till högkvalitativa akademiska program.

Platser

  • Tbilisi

    University Street, , Tbilisi

    Frågor