Keystone logo
Technical University of Crete, School of Production Engineering and Management Master i Technology & Innovation Management (MTIM)
Technical University of Crete, School of Production Engineering and Management

Master i Technology & Innovation Management (MTIM)

Kounoupidiana, Grekland

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 4 000 / per year *

Distansutbildning, På Campus

* för EU citizes

Introduktion

MTIM är ett tvärvetenskapligt MSc-program som erbjuds av Kretas tekniska universitet (rankat i topp 9.5% enligt World University Rankings 2023), med en minimilängd på ett (1) läsår för heltidsprogrammet och två (2) läsår för deltidsprogrammet. Det samordnas av Skolan för industriell produktion och management i samarbete med Skolan för elektro- och datateknik. Programmet kan innehålla en valfri sommarpraktik - Startup Nation Study Trip.

Programmets kursspråk är engelska.

Kurserna erbjuds via en eLearning-plattform.

MTIM-programmet är utformat för akademiker från ett brett spektrum av akademisk bakgrund inklusive ingenjörsskolor, Fysik, Matematik, Kemi, Biologi, Geologi, Lantbruk, Företagsekonomi, Finans, Informationsteknologi, Medicinsk & bio-medicinsk, Militära akademier och tekniska universitet institut & från EU och länder utanför EU.

Teknik och innovation är viktiga drivkrafter för konkurrensfördelar i dagens kunskapsekonomi. Dagens offentliga eller privata organisationer behöver skickliga och innovativa chefer och chefer som inte bara kan utveckla och distribuera kritisk teknik utan också se till att dessa företagstekniker har en positiv inverkan på & affärsorganisationer, anställda, & produkttjänster, och kunder.

Master in Technology & Innovation Management (MTIM) -programmet bygger på ingenjörers och forskares tekniska styrkor genom att ge dem färdigheter och kunskaper för att hantera teknik och innovation inom sina organisationer. MTIM-programmet är lämpligt för dem som arbetar inom den offentliga eller privata sektorn.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor