Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Temple University College of Engineering

Temple University College of Engineering

Temple University College of Engineering

Introduktion

Tekniska möjligheter

Temple University's College of Engineering har gett studenterna en kvalitet och prisvärd ingenjörsutbildning i över 50 år. Vår berömda fakultet är i framkant inom forskning, publicerar i många granskade tidskrifter och får bidrag från prestigefyllda finansieringskällor som den amerikanska armén, National Science Foundation, National Institutes of Health och olika privata finansieringskällor. Högskolan ligger på Temple Universitys huvudcampus i Philadelphia, en stad som ligger i framkant inom vetenskap och teknik. Temple University -studenter har nytta av att vara en del av en av de största, mest varierande och omfattande offentliga forskningsinstitutionerna i USA.

Våra flexibla masterprogram gör det möjligt för studenter att skräddarsy sin utbildning till sina akademiska och yrkesmässiga intressen, och erbjuder samarbetsmöjligheter med varje avdelning vid College of Engineering samt andra tempelskolor och högskolor som College of Science and Technology, College of Public Health, Fox School of Business och Katz School of Medicine.

121066_180917_TempleEngineering-766.jpg

Dekanens meddelande

Det är med enorm stolthet jag tjänar som dekan för ingenjörskolan under denna tid av fortsatt tillväxt och möjlighet för högskolan och våra studenter.

Tillsammans med stigande rankningar bygger högskolan på vårt rykte om att ge en bra utbildning genom samarbetande fakultetsforskning, erfarenhetsinlärning, vårt växande alumnätverk och innovativa Senior Design-projekt. Från miniatyrtekniker för medicinsk utrustning till sprängning i jonosfären eller att ta hand om vår egen planet här hemma, är templetekniker verkligen framtidens arkitekter.

Anmärkningsvärda saker pågår varje dag i och runt vår byggnad på Norris Street. Världen utanför kommer alltid att kräva fler ingenjörer, och vi kommer att fortsätta se till att våra ugglor inte bara kan kliva in i den världen utan leda den.

Jag ser fram emot att fortsätta att tjäna och stärka detta högskola när vi fortsätter på vår väg med stora prestationer. Vi hoppas att du kommer att gå med oss.

Keya Sadeghipour

Dekanus

Temple College of Engineering

Platser

  • Philadelphia

    1947 N. 12TH STREET, , Philadelphia

Frågor