Keystone logo
Temple University Tyler School of Art and Architecture Master of Architecture
Temple University Tyler School of Art and Architecture

Master of Architecture

Philadelphia, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Master of Architecture (MArch) vid Tyler School of Art and Architecture erbjuder studenterna en kreativ, tvärvetenskaplig, NAAB-ackrediterad utbildning tillsammans med konstnärer, forskare, planerare och landskapsarkitekter, plus tillgång till resurserna från Temple University, ett ledande forskningsuniversitet.

Tyler MArch-studenter går med i ett välkomnande, mångsidigt samhälle av tänkare och beslutsfattare som är uppdragsstyrda och medborgarsinnade. Guidad av en fakultet som alla är praktiserande formgivare och innovativa forskare, drivs studenterna att arbeta tillsammans och använda det urbana sammanhanget i Philadelphia för att engagera frågor som sträcker sig från förespråkande och teknik till hållbarhet, hälsa och det globala sammanhanget med arkitektonisk design.

Läroplanen är inriktad på designtänkande och design genom kurser i allmänna studier, designstudio, arkitektonisk historia och teori samt byggteknik och praktik. Kurser äger rum i Tylers rymliga designstudior, klassrum, laboratorier och butiker där ritning, modellering och digitala processer övas och lärs in.

Tylers treåriga MArch-spår drar studenter från ett brett spektrum av akademisk bakgrund och erfarenheter som arbetar tillsammans med studenter i Tylers +1 (4 + 1) och +2 (4 + 2) BS Arch + MArch-program i studion, där de delar styrkor, färdigheter och upplevelser. Alla Tylers program som avslutas med en MArch-examen - inklusive +1, +2 och treåriga program - uppfyller National Architectural Accrediting Boards standarder för en ackrediterad yrkesutbildning.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Structural Engineering with Architecture MEng (Hons)
    • Dundee, Storbritannien
  • March Design Practice
    • London, Storbritannien
  • Kandidat i arkitektur och stadsdesign
    • Brno, Tjeckien