Keystone logo
Temple University Tyler School of Art and Architecture STAD & REGIONAL PLANERING OCH GEMENSKAPSUTVECKLING MFA
Temple University Tyler School of Art and Architecture

STAD & REGIONAL PLANERING OCH GEMENSKAPSUTVECKLING MFA

Philadelphia, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Stads- och regionalplanerings- och samhällsutvecklingsprogrammen vid Tyler School of Art and Architecture, Temple University utbildar studenterna till att bli ledare som samarbetar med olika samhällen för att skapa varaktiga förbättringar för invånarna.

Studenter engagerar både utmaningarna och utnyttjar städernas möjligheter i sina kurser och utnyttjar de djupa resurserna i Temple - ett ledande offentligt forskningsuniversitet - för att utföra sina egna praktiska forsknings- och tjänsteinlärningar över hela Philadelphia. Tylers fakultet för framåtblickande utövare ägnar sig åt personlig mentorskap som inkluderar tillgång till deras nätverk av yrkesverksamma, organisationer och byråer.

Genom att integrera teori, tvärvetenskaplig praxis och erfarenhetsmässigt lärande förbereder Tylers program för stadsplanering och samhällsutveckling studenterna för en rad karriärer inom regeringen, ideella organisationer och den privata sektorn.

Medel

Philadelphia och dess omgivande stadsdelar fungerar som ett levande laboratorium för kurser såväl som praktisk lärande och service.

Mer än 300 000 kvadratmeter toppmoderna tänkare och tillverkarutrymmen i Tylers gemensamma arkitektur- och konstbyggnader, mogna för tvärvetenskapligt samarbete, experiment, innovation och idéutbyte.

Communityevenemang och partnerskap

Anslutningar till American Planning Association samt statliga, ideella organisationer och samhällsorganisationer erbjuder studenter möjligheter till engagemang som överensstämmer med Tylers läroplan. Regionens robusta alumni-nätverk ger också tillgång till en rad praktikplatser.

Student samhällen

Temple Student Planning Organization, Temple Community Development Club och andra relaterade studentorganisationer bedriver professionellt fokuserad fritids- och serviceaktiviteter.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master of City and Regional Planning
  • Arlington, Amerikas förenta stater
 • Internationell planering och hållbar utveckling MA
  • London, Storbritannien
 • Master i regional och territoriell utveckling
  • Rimouski, Kanada
  • Levis, Kanada