Keystone logo
Texas A&M University Bush School of Government and Public Service

Texas A&M University Bush School of Government and Public Service

Texas A&M University Bush School of Government and Public Service

Introduktion

Bush School of Government and Public Service grundades 1997 under president George HW Bushs filosofi att ”public service is a nobel calling.” Sedan dess har Bush-skolan fortsatt att återspegla den uppfattningen i läroplanen, forskningen och studentupplevelsen och har blivit en ledande institution för internationella och internationella frågor.

Bush-skolan erbjuder fyra forskarutbildningsprogram för studenter som strävar efter en karriär inom offentlig tjänst. Examen i offentlig service och administration, internationella frågor och internationell politik, samt en online Executive Master i offentlig service och administration, utvecklar principiella ledare för professionella karriärer inom offentlig service. Bush School erbjuder också examensbevis inom Advanced International Affairs, Homeland Security, Nonprofit Management och Public Management. Bush-skolan har gått med i flera Texas A & M-avdelningar för att erbjuda sju kandidatexamen / magisterexamen (3 + 2) som gör det möjligt för studenter att komma in i Bush-skolan i början av sitt fjärde år och få både sin grund- och magisterexamen på fem år.

Bush-skolans vision att inspirera till spetskompetens i den ädla kallelsen av offentlig service kommer att utvidgas kraftigt med öppnandet av Washington, DC, Teaching Site. Lektioner påbörjas i början av 2021, med undervisningsplatsen som erbjuder instruktion mot Master of International Policy (MIP) examen, ett 30-timmars, icke-examensprogram.

En rigorös läroplan och internationellt hyllade fakulteter har drivit Bush-skolan att rankas i topp 12-procenten av kandidatskolor i nationen, enligt US News & World Report, 2020. Bland offentliga universitet rankas Bush-skolan i toppen 20 av program för allmänna frågor. 2020 utsågs Bush-skolan till nr. 1 rankades som “bästa värde” i både MPA-program för bostäder och verkställande online-MPA-program av Value College.

Platser

  • College Station

    George Bush Drive West, 77845, College Station

    Frågor