Keystone logo
© Eva Dang
The College of Central London

The College of Central London

The College of Central London

Introduktion

Välkommen till The College of Central London

Kvalifikationer är väsentliga för att få erkännande och respekt. Studenter från Storbritannien, EU och från hela världen vill studera i London och vår filosofi är att ge höga krav på undervisning i en miljö som uppmuntrar akademisk prestation tillsammans med personlig utveckling samtidigt som man upplever en livlig stads kultur och liv. Hitta rätt kurs för dig och få studentcentrerad inlärning under hela din tid på college. Eleverna måste vara 18 år eller äldre att ansöka om.

 • Business, Computing, Logistik, Frakt och Management kurser (klassrumsbaserade dag och kvällskurser / distans / online / blandat lärande)
  • Extended Business - Pearson BTEC Level 3 (QCF) - (snabbspår)
  • HNC Business - Pearson BTEC Level 4 (RQF)
  • HND Business - Pearson BTEC Level 5 (RQF)
  • Logistik och frakt - ABMA nivå 4 (icke-reglerad)
  • Logistik och leverans - ABMA Level 5 (icke-reglerad)
  • Faciliteter Management - BIFM Level 3
  • Faciliteter Management - BIFM Level 4
  • Faciliteter Management - BIFM Level 5
  • Faciliteter Management - BIFM nivå 6
  • Pearson BTEC Level 4 HND Computing (RQF)
  • Pearson BTEC Level 5 HND Computing (RQF)
  • Engelska för specifika ändamål
  • EDSML Strategisk Förvaltning och Ledarskap - BTEC Level 7 (QCF)

Handledare är kvalificerade inom sina respektive discipliner. Några av de bästa privata högskolorna finns i London. Vi är en bland dem.

Stora lärare

Allmän personal och högskolelärare väljs ut för sina kvalifikationer och praktisk erfarenhet för att ge högskolan möjlighet att erbjuda högkvalitativ, klassrumsbaserad utbildning. Vi har en hög framgångsgrad bland dem som slutför en viss kurs. Klasser är tillräckligt små för att lärare ska kunna relatera till studenter som individer och tillräckligt stora för att skapa en levande atmosfär.

Prisvärda avgifter och finansieringsmöjligheter

Som privatkollegium kan vi styra vår egen avgiftsstruktur och det har alltid varit vårt mål att erbjuda studenter högskoleutbildning till överkomliga avgifter. Genom att styra våra egna avgifter strävar vi efter att ge studenter värde för pengarna när de väljer oss som läroplats.

The College of Central London är "ackrediterad av British Accreditation Council for Independent Further and Higher Education".

De senaste förändringarna i regeringens politik mot finansiering av utbildning i Storbritannien har medfört särskilda finansieringsmöjligheter i form av professionella och karriärutvecklingslån för elever från Storbritannien och Europa som bedriver högskolestudier och universitetsstudier. Observera att denna information inte är marknadsföringsmaterial, så du måste göra specifika förfrågningar antingen via högskolan eller på Directgovs hemsida.

Internationella studenter

Studenter kommer från hela världen och från hela Storbritannien och EU. Brittiska och EU-studenter utgör majoriteten av studentbrorskapet och lägger till en rik och mångsidig studentkår. Internationella studenter kan vara begränsade på grund av brittiska viseringsbegränsningar, så att de kan utnyttja alternativen för distansutbildning.

Alla elever

Vi arrangerar guidade turer till speciella intressanta platser såsom parlamentet, domstolarna och börsen. Webbbesök har tidigare arrangerats till Sky Headquarters, Lloyds-byggnaden och National Archives. Utflykter till andra specialister placerar den baltiska börsen, Tilbury dockor.

Faciliteter på högskolan inkluderar områden där eleverna kan studera eller koppla av under fritiden i ett utbrottsområde på 5: e våningen. Det finns också en tepunkt på 3: e våningen. Utlåningsbibliotekets faciliteter är också tillgängliga och studenter kan låna böcker för att studera hemma.

Plats

Högskolan ligger på stadens kanten, finansiellt knutpunkt i staden London nära det ikoniska Tower Bridgest och inte långt från Tower Hill tunnelbanestationer och Tower Gateway.

Faciliteter

Faciliteter på högskolan inkluderar områden där eleverna kan studera eller koppla av under fritiden och tepunkter där snacks, varma drycker och läskedrycker är tillgängliga. Studenterna har tillgång till internet och Wi-Fi-anslutningar. Utlåningsbibliotekets faciliteter är tillgängliga och studenter kan låna böcker för att studera hemma.

Ett ord från huvudmannen

Vi är tillgängliga för att hjälpa eleverna med problem som uppstår under sina studier och syftar till att skapa starka relationer med våra studenter för att uppmuntra och upprätthålla en trevlig atmosfär. Många av våra studenter återvänder det följande året för att följa en annan kurs. Många rekommenderar att deras vänner och relationer studerar hos oss.

Jag ser fram emot att träffa dig när du bestämmer dig för att studera vid The College of Central London

Jag ser fram emot att träffa dig när du bestämmer dig för att studera vid The College of Central London .

Med vänliga hälsningar till er alla!

Nicolas Kailides, Principal

Uppdragsbeskrivning

Vårt uppdrag är att tillhandahålla nödvändiga kunskaper och kunskaper för att hjälpa eleverna att uppnå akademisk framgång så att de kan söka sysselsättningsmöjligheter med god inkomstpotential. Våra kurser är baserade på praktiska principer och relaterar till arbetsgivarnas krav. De är också utformade för att kvalificera studenter för universitet. Kurser som erbjuds är höga och professionellt erkända.

Läs våra recensioner:

 • Google: https://tinyurl.com/y8paf9gg
 • Sccot: https://tinyurl.com/y9p7p6sr
 • Hotcourses: https://tinyurl.com/y9s6su7b/
Aerial view on thames and london city
London, the UK. Red bus in motion and Big Ben, the Palace of Westminster. The icons of England in vintage, retro style

Platser

 • London

  The College of Central London Ltd, Tower Bridge Business Centre, 46-48 East Smithfield, E1W 1AW, London

  Frågor