Keystone logo
The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

Introduktion

142771_ewaa.jpg

Överbrygga vetenskap och estetik

I bioregenerativ estetik kommer fokus att ligga på hur BioRegenerative Science kan återställa det naturliga tillståndet i det integumentära systemet (huden) och dess motsvarande patofysiologi, den estetiska farmakologin för bioförnyelse, smärtbehandling, estetisk dermatologi och mycket mer. Programmet är också utformat för att förmedla de erforderliga företagslednings- och entreprenörskapsförmågorna som krävs för att estetiker ska kunna driva sin verksamhet och till och med gå vidare mot franchising.

135160_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Vad är det industriella gapet som EWAA fyller?

  • Den allvarliga bristen på ett professionellt akademiskt organ som kan tjäna tillväxten av regenerativa vetenskapsutövare.
  • Det avgörande klyftan ligger i området kontinuerlig yrkesutbildning för utveckling av regenerativ vetenskap utöver konventionell vetenskaplig uppfattning.
  • Det oundvikliga faktumet att regenerativ vetenskap praktiken växer i en prisvärt blixtnedslag och lämnar en avgrund av okontrollerad, oanalyserad och en okänd överflöd av kunskap.
  • Den växande inkvisitionen kring regenerativ vetenskap som ironiskt nog inte har ett enskilt campus som borde ge de nödvändiga vetenskapliga insatserna och feedbacken både till för- och efterleveransarbeten för ivrige elever och utövare som växer stadigt i momentum globalt.

Visionen

Att erkännas som en förstklassig institution som kommer att vara en referens och en världsstandard som utvecklar, analyserar, utvärderar, innoverar genom forskning och andragogiska åtgärder - Sciences of Bio-Regenerative Science in Beauty and Esthetics.

Avsiktligt kommer bioregenerativa vetenskaper att ledas av denna institution att omfattande vara inkluderande i naturen där utvecklingen av lösningar och vetenskaperna för lösningarna studeras för tydligt definierade resultat. Denna institution är också den önskade institutionen för samarbeten med industrin och andra institutioner som är centrala för regenerativ vetenskap eller som tror på lösningens kapacitet inom detta vetenskapsområde.

När du reser med oss kommer du att klara av hur du skulle utföra klienters verksamhet, formulera lösningen baserat på precisionslösningar för deras estetiska mål och definitivt bli ledande i denna bransch med en kvalifikation som du kommer att vara stolt över ha. Förutom det kommer du också att införlivas i den ständigt växande European Wellness (EW) International Group där det internationella vetenskapliga bidraget alltid är dynamiskt och kommer att ge dig en enorm gynnsam avkastning som en praktiserande bio-renegerativ estetiker.

Platser

  • Lugano

    Lugano, Schweiz

    Frågor