Keystone logo
The Graduate Institute

The Graduate Institute

The Graduate Institute

Introduktion

Graduate Institute är en statsaccesserad forskarskola dedikerad till att främja en integrerad och holistisk världssyn genom studien av hälsa, wellness, utbildning och personlig och professionell omvandling.

Vår mission

Uppdrag av forskarinstitutet som en oberoende institution för högre utbildning är att tillhandahålla omvandlande utbildning baserad på ett integrerat och holistiskt perspektiv och speciellt utformat för att göra det möjligt för eleverna att nå sin fulla potential i både deras yrkesmässiga och personliga liv.

Vår vision

Akademiskt stipendium och utbildning baserad på en integrerad och holistisk världsutsikt kommer att öka en bred förståelse för komplexa mänskliga problem, stimulera individuell och kollektiv medvetenhet och välbefinnande och bidra till förbättring, hållbarhet och återuppbyggnad av samhälle och samhälle.

Lära sig i gemenskapen

Graduate Institute värderar kraften i samhället. Vi tror att vi lär oss mer effektivt i grupper än vi själva gör. På grund av detta genomför vi alla våra program i kohorter - grupper av vuxna studenter som etablerar en samarbetsmiljö. Kohortmodellen främjar dialog och livlig idéutbyte, vilket hjälper varje elev att skapa mening på en personlig nivå medan de fortfarande är kopplade till sin större grupp. Detta gör lärandeprocessen dynamisk, relevant och humaniserad.

Cohorts skapar också kontinuitet i våra magisterexamen och certifikatprogram. Genom att genomföra ett helt examensarbete med en nära grupp av vuxna elever, kan eleverna trivas och växa i säkerhet, förtroende och kamratskap i deras samhälle. I kohorten respekteras varje röst och varje elev bidrar till individuell och kollektiv tillväxt och upptäckt.

En värld av stöd

Vid TGI slutar lärandet inte i klassrummets fyra väggar. Vår fakultet och administration är alltid tillgängliga för att styra och stödja studenter under sina studier. Vi tillhandahåller även följande resurser för att säkerställa att det som eleverna lär sig vid TGI kommer att tjäna dem i deras personliga och professionella strävanden:

  • Praktisk mentorskap och praktikplatser, som ger värdefulla utbildningsmöjligheter såväl som potentiella karriärplaceringar vid programmets slutförande
  • Möjligheten att designa och genomföra ett kulminerat projekt, vilket hjälper till att starta eleverna i nästa steg i deras yrkesliv efter examen
  • Den pågående feedbacken och kompetensen hos fakulteten och programkoordinatörer som kan hjälpa eleverna med praktik och mentorskapsplatser och kulminering av projektutveckling
  • Medlemskap i vår blomstrande Alumni Association efter programmets slutförande, som inkluderar tillgång till vår Alumni Directory, årliga alumni sammankomster och andra pedagogiska resurser tillgängliga speciellt för TGI kandidater

Platser

  • Bethany

    171 Amity Rd, Bethany, CT, 06524, Bethany

    Frågor