Keystone logo
The Graduate Institute Master of Arts i Organizational Ledarskap
The Graduate Institute

Master of Arts i Organizational Ledarskap

Bethany, Amerikas förenta stater

Engelsk

Heltid

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Översikt

TGI erbjuder den första och enda Master of Arts i ledarskap i Connecticut. Vårt unika program närmar sig ledarskap som både en konst och en vetenskap.

Fakulteten för Master of Arts in Organizational Leadership (MAOL) samlades för att ge den mest mångsidiga och stimulerande utvecklingsupplevelsen möjligt. inkluderar rådgivare till några av världens största företag - liksom några av de mest kända nystartade. Fakulteten innehåller också akademiker och forskare. Tillsammans arbetar de med TGI-studenter för att hjälpa varje elev att identifiera, definiera och uppnå sin vision om ledarskap - i samhället, på jobbet eller ens hemma.

Eleverna utformar och genomför individuella "genombrott" -projekt, ofta till häpnadsväckande resultat. Tidigare projekt har inkluderat inrättandet av ett nätverk av vårdkliniker i Haiti, ett icke-vinstdrivande försäkringsbolag med ett välgörande syfte, att skapa partnerskap och allianser bland lokala utbildningsområden och statliga myndigheter och ett antal andra initiativ som har genererat intäkter och kostnadsbesparingar i miljoner dollar.

Men det verkliga värdet av detta program kan inte mätas i dollar och cent. Det ligger i den personliga och professionella utvecklingen hos vart och ett av våra studenter och alumner, som är engagerade i att göra ledarskap en del av sin kapacitet och vars ledarskap aktivt gör en skillnad i världen vi lever i.

MAOL Experience

Lärande i MAOL sker genom tre typer av erfarenheter: Förfrågan, Övning och Application. Tillsammans ger dessa tre tillvägagångssätt ett integrerat tillvägagångssätt för att utforska, belysa och uttrycka ditt unika uttryck för ledarskap. Observera att lärande erfarenheter inte är diskreta kurser utan snarare ett sätt för potentiella studenter att förstå vad de kommer att uppleva i programmet.

Programstruktur och erfarenhet

MAOL är en cohort-upplevelse: du kommer att delta i alla kurser med samma grupp av 8-12 individer under två år. Detta format underlättar bildandet och vården av en kraftfull gemenskap av utövare. I vår erfarenhet under de senaste 25 åren är det värde som framgår av samhället av elever över tiden lika viktig för din utveckling som värdet av de instruktörer vi tar med dig för att arbeta med dig. Behållandet av avsiktligt utrymme för detta samhälle att bilda är en av de primära ansvarsområdena för programmets kärnfakultet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Master i human management och organisationsutveckling
    • Madrid, Spanien
  • Master i lärande och organisationsförändring
    • Evanston, Amerikas förenta stater
  • Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership
    • Wellesley, Amerikas förenta stater