Keystone logo
The Interior Design School

The Interior Design School

The Interior Design School

Introduktion

Oavsett om du vill bedriva karriär inom inredning, eller helt enkelt vill omforma ett rum i ditt eget hem, fortsätter de riktlinjer som är desamma. The Interior Design School , grundad 1991 av Iris Dunbar, driver ett utvecklande och lyhörd program för studio-baserad yrkesutbildning för personer som vill utforska genom kreativ praxis. Skolens etos är att utbilda studenter i nuvarande modern inredning och att upprätthålla nära förbindelser inom branschen och erbjuda höga personliga förhållanden .

Filosofi

Undervisningsfilosofin vid The Interior Design School emulerar en praktiserande designstudio och omfattar alla färdigheter, ämnen som är nödvändiga för yrkesutövning. Inklusive frihand till konstruktionsritningar, belysning till textilier och alla aspekter av inredningspraxis. Varje år granskas kursinnehållet för att säkerställa att resultatet överensstämmer med branschstandarderna. Undervisningsförfarandet är baserat på ett program av individuella brev och alla dina projekt presenteras och utvärderas av praktiserande inredare.

Studion

Studion representerar en fungerande designpraxis som gör att du kan arbeta i en relevant och professionell miljö. Utrymmet är utformat med individuella arbetsstationer som dra nytta av mycket naturligt ljus för att skapa en inspirerande studio . Biblioteket och föreläsningsrummet är utrustat med omfattande design- och referensböcker, prover, kataloger och aktuella tidskrifter. Eleverna lärs med en kombination av skissböcker, ritbord och Apple MacBook Pro-datorer och lämplig programvara.

Plats

The Interior Design School ligger i nordvästra London, i Queens Park Design District inom ett blomstrande lokalt näringsliv, inklusive kaféer, delis och fristående butiker på närliggande Salusbury Road. Området är välbetjänade med kollektivtrafik, i zon 2 på Bakerloo-linjen och med bra förbindelser med landtransporter, lokala bussar och ligger utanför trafikstockningszonen.

Platser

  • London

    Lonsdale Road,22, NW6 6RD, London

Frågor