Keystone logo
The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

Introduktion

Vi vill träna våra elever för att vara säkra, kompetenta och oberoende osteopater. Vi erbjuder därför moderna kurser som uppfyller högsta möjliga akademiska standard. Vi satte stor butik på en bra vetenskaplig grund (Bevisbaserad praxis - EBP). Våra studenter förväntas alltid agera på grundval av en bred vetenskaplig kunskap.

Kvalitet. Innovation. Uppskattning. Respekt. Det är vad vi står på för IAO®.

 • Kvalitet : Vi söker ständigt efter sätt att göra våra kurser ännu bättre. Dagens elever spelar en viktig roll i detta: det är delvis genom deras återkoppling att vi kan förbättra kvaliteten på våra tjänster.
 • Innovation : IAO® håller sig uppdaterad med den senaste utvecklingen (Bevisbaserad praxis). I åratal har vi genomfört "blandat lärande" i vår läroplan. Det innebär att vår undervisningsmetod består av en kombination av klassisk instruktion och e-learning. Dessutom fortsätter vi att leta efter sätt att göra Evidence-Based Practice-modellen ännu mer synlig i våra kurser.
 • Värdering : Mycket uppskattning för osteopatiens disciplin, men också för ansträngningar från vår personal, lärare och studenter.
 • Respekt : Inte bara respekt för våra studenter, våra lärare, våra assistenter och personal, men också för patienterna. Relationen mellan osteopatet och hans / hennes patient är baserad på ömsesidig respekt.

Osteopatisk yrke

IAO® fortsätter att arbeta för att öka den osteopatiska yrkets akademiska karaktär och erkännandet av yrket av osteopati i alla länder där vi organiserar träning. Samarbetet med befintliga medicinska yrken är avgörande för detta.

Socialt syfte

Förutom våra osteopati kurser, försöker vi också att uppfylla en social syfte. I våra kliniker i Gent och Antwerpen (Belgien) ger vi alla chansen att njuta av fördelarna med en osteopatisk behandling. I klinikerna kan patienterna behandlas gratis av våra sistaårsstudenter, naturligtvis alltid under överinseende av en kvalificerad osteopat.

Platser

 • Ghent

  Kleindokkaai 3-5 , B-9000, Ghent

Program

  Institutionen erbjuder även:

  Frågor