Keystone logo
The King's University

The King's University

The King's University

Introduktion

Kungens University (TKU) är ett ackrediterat, Spirit-befogenhet, evangeliska universitet med gren campus och undervisningsplatser i flera amerikanska städer. TKU erbjuder studenter en komplett pedagogisk erfarenhet genom att kombinera högre utbildning med praktisk departement erfarenhet inom dynamiska lokala kyrkor. Denna kompletta pedagogiska erfarenhet förbereder och utrustar eleverna att tjänstgöra i den lokala kyrkan, marknaden och runt om i världen.

Dr Jack Hayford, grundare och kansler Kungens universitet och pastor Robert Morris, grundare pastor i Gateway Church, har odlat ett unikt samarbete, att Dr. Hayford fungerar som en apostolisk äldre Gateway Church, och pastor Robert är för närvarande ordförande i styrelsen för The King Universitet. Dr Hayford och pastor Robert dela värdet av kompetens och professionalism i sin vision att utbilda män och kvinnor för arbete av kungariket varhelst Gud ger dem inflytande. Denna gemensamma vision ledde till skapandet av en TKU campus på Gateway Church.

Med mer än 700 studenter universitetsgemensamma och 270 studenter vid Southlake campus i DFW, TKU dynamiska inlärningsmiljö och Spirit-befogenhet gemenskap göra det möjligt för studenter att lära sig, utveckla färdigheter och talanger, och växa i relationer med andra studenter, lärare och med Herren.

Platser

  • Southlake

    2121 E. Southlake Blvd Southlake, TX 76092, , Southlake

Frågor