Keystone logo
The New School

The New School

The New School

Introduktion

Om oss

Upptäck en ny typ av universitet i New York City, en där forskare, artister och designers möts för att utmana konventionen och skapa positiv förändring. Vårt universitet utnyttjar sin plats i en av världens mest livfulla och olika städer. Våra högskolor inkluderar Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School för social forskning, skolorna för offentligt engagemang och Parsons Paris.

Sedan grundandet 1919 har The New School redrawn och omdefinierat gränserna för intellektuell och kreativ tanke som ett främsta akademiskt centrum. Vårt rigorösa, flerdimensionella tillvägagångssätt för utbildning löser upp väggar mellan discipliner och hjälper till att vårda progressiva sinnen. På vårt universitet har studenter akademisk frihet att forma sina unika, individuella vägar för en komplex och snabbt föränderlig värld.

Med ledande fakultet och världsberömda alumner är vi engagerade i att utveckla studenter som kommer att påverka världen och lösa de mest pressande sociala frågorna i vår tid.

Mission & Vision

The New School framtid kommer att formas av kärnvärdena som har definierat vårt förflutna: akademisk frihet, tolerans och experiment.

Uppdrag

The New School förbereder eleverna att förstå, bidra till och lyckas i ett snabbt föränderligt samhälle, vilket gör världen till en bättre och rättare plats. Vi ska se till att våra elever utvecklar både de färdigheter som en bra utbildning ger och de kompetenser som är viktiga för framgång och ledarskap i den framväxande kreativa ekonomin. Vi kommer också att leda till att generera praktisk och teoretisk kunskap som gör det möjligt för människor att bättre förstå vår värld och förbättra förutsättningarna för lokala och globala samhällen.

Syn

Vi är och kommer att vara ett universitet där design och social forskning drivs för att studera tidsspår, såsom demokrati, urbanisering, tekniska förändringar, ekonomisk empowerment, hållbarhet, migration och globalisering. Vi kommer att vara det främsta intellektuella och kreativa centrumet för ett effektivt engagemang i en värld som alltmer kräver bättre utformade objekt, kommunikation, system och organisationer för att möta sociala behov.

Vår vision är anpassad till förändringar i den globala ekonomin, samhället och miljön som animerar vårt uppdrag och våra värderingar:

  • Kreativitet, innovation och en önskan att utmana status quo kommer att påverka vad och hur vi lär oss och universitetets självständiga ambitioner.
  • Socialt engagemang bör rikta elevernas akademiska erfarenheter för att hjälpa dem att bli kritiskt engagerade medborgare, dedikerade till att lösa problem och bidra till allmänhetens bästa.
  • The New School måste omfamna dessa principer och förnya sig för att hantera förändringar i den globala ekonomin, samhället och miljön som kräver att individer ska klara av komplicerade problem, driva mer flytande och flexibla Pathways och tillsammans skapa förändringar.

Utbildningsstrategi

Vi kommer att uppfylla vårt uppdrag genom att utvidga The New School arv som ett icke-traditionellt universitet och samhälle, skonsam och lyhörd för förändring, att:

  • Fokuserar på och engagerar sig i kritiska samtida problem
  • Prioriterar mänskligheten och kulturen när det gäller att utforma system och miljöer för att förbättra det mänskliga tillståndet, ett tillvägagångssätt som bygger på designtänkande och den liberala, kreativa och utövande konsten
  • Placerar samarbete, projektbaserat lärande i centrum av utbildningsupplevelsen
  • Tar full nytta av vår plats i New York och anslutning till globala stadscentra

Universitets ledarskap

Den The New School framtid kommer att formas av kärnvärdena som har definierat vårt förflutna: akademisk frihet, tolerans och experiment. Vårt ledarskap gör detta uppdrag till liv.

Med ett åtagande att erbjuda utmärkt service till studenter och främja en rigorös akademisk miljö, säkerställer våra universitets ledare att vi anpassar och svarar på samtida problem, skapar en mer inkluderande gemenskap och främjar kreativitet och samarbete mellan studenter.

Platser

  • New York

    the new school, , New York

Frågor