Keystone logo
The Scripps Research Institute

The Scripps Research Institute

The Scripps Research Institute

Introduktion

Att utbilda, träna och inspirera morgondagens forskare finns i Scripps Researchs DNA. Vi erbjuder ett brett utbud av program som översätter löftet om biomedicinsk forskning till läromöjligheter för både vuxna och barn.

Skaggs Graduate School of Chemical and Biological Sciences erbjuder ett topp 10 rankat doktorandprogram som gör det möjligt för doktorander att göra högeffektiva upptäckter i gränssnittet mellan kemi och biologi. Praktikprogram på grundnivå ger högskolestudenter den praktiska laboratorieerfarenhet och mentorskap som behövs för att lyckas i forskarskolan och därefter. Unga forskare med en doktorsexamen som söker vidareutbildning som oberoende forskare kan hitta omfattande möjligheter till professionell utveckling som postdoktor i ett av våra 200+ laboratorier.

Vi erbjuder också program för gymnasieelever och naturvetenskapslärare, med möjligheter att få spetskunskap och genomföra laboratorieforskning. Som engagerade medlemmar av våra samhällen i Kalifornien och Florida är vi stolta över att kunna erbjuda uppsökande program för att inspirera nyfikna sinnen i alla åldrar.

Utforska vår webbplats för att lära dig mer om våra program.

Platser

  • San Diego

    North Torrey Pines Road,10550, 92037, San Diego

    Frågor