Keystone logo
The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Introduktion

145395_image_2020-11-20_16-42-51.png

Allt du ville höra och fråga om Skoltech i REAL-TIME. Möt med Skoltech-representanter, få svar på dina frågor och var redo att utforska vårt campus virtuellt.

Vi inbjuder studenter och akademiker med STEM-bakgrund som är intresserade av att fortsätta sin magisterexamen eller doktorsexamen. studier till Skoltechs Online Open doors. Du får en översikt över tillgängliga program och läroplanstruktur, Skoltechs kända fakultetsmedlemmar, karriärmöjligheter, studentliv på och utanför campus och mer. Du får också information om antagning och möjlighet att ställa alla frågor du har om ansökningsprocessen.

Skoltechs bästa experter kommer att hålla ett tonhöjdssamtal tillägnad deras intresseområde och hjälpa dig att bli student på Skoltech.

Hitta mer information i länken här

Skoltech är ett internationellt forskningsfokuserat universitet som grundades av en grupp världsberömda forskare 2011. Skoltechs läroplan fokuserar på teknik och innovation och erbjuder masterprogram inom tio tekniska discipliner. Studenterna får noggrann teoretisk och praktisk utbildning, utformar sina egna forskningsprojekt, deltar i praktikplatser och får entreprenörskunskap på engelska. Fakulteten består av nuvarande forskare med internationell ackreditering och prestationer.

Skoltech integrerar traditionen med rysk vetenskaplig spetskompetens med bästa praxis från hela världen. Det kombinerar grundläggande vetenskap med entreprenörskap och innovation. Detta tillvägagångssätt, kompletterat med den internationella atmosfären, globalt kända professorer och forskare från Ryssland och utomlands, perfekt utrustade laboratorier och nära integration i samhället och industrin ger studenterna en möjlighet att få en högre utbildning i världsklass och få bred karriär och affärsmöjligheter.

111168_TSL_3334.jpg

Ansök till ett av de 100 bästa unga universiteten i Nature Index. Skoltech erbjuder MSc och doktorsexamen program :

 • Avancerad beräkningsvetenskap
 • Avancerade tillverkningstekniker
 • Datavetenskap
 • Energisystem
 • Sakernas internet och trådlös teknik
 • Biovetenskap
 • Materialvetenskap
 • Matematisk och teoretisk fysik
 • Petroleumsteknik
 • Fotonik och kvantmaterial
 • Rymd- och tekniksystem

Vad som gör att Skoltech skiljer sig från andra universitet är den extraordinära miljön som gör din MSc-studie en viktig milstolpe:

 • Utbildning: Föreläsningar och praktiska klasser ges av världsberömda experter. Studenter kan utforma sitt eget träningsprogram genom att välja mellan olika kurser
 • Vetenskap: Vetenskap är fast integrerad i utbildningsprocessen: varje student genomför sina egna forskningsprojekt
 • Verklig erfarenhet: Vi erbjuder industriell nedsänkning: en 8-veckors praktikplats hos ledande industriföretag, där studenter förvandlar sina kunskaper och färdigheter till handling
 • Entreprenörskap: Vi kompletterar din akademiska utbildning med en företagskurs som ger tips om hur man kommersialiserar idéer och forskningsresultat
 • Rörlighet: över en tredjedel av våra studenter deltar i olika akademiska mobilitetsprogram som arbetar som praktikanter eller forskare vid MIT, Harvard University, National University of Singapore, University of Calgary och andra ledande internationella universitet.
 • Global miljö: studenter från 40 länder, professorer och forskare från internationellt kända laboratorier och universitet. Vi undervisar på engelska.
 • Livet: När du är inskriven får du chansen att delta i stora internationella konferenser, delta i vetenskaps- och studentkonkurrenser och arbeta med egna projekt och initiativ.
 • Studentpaket: Skoltech-studenter har rätt till ett månatligt stipendium med start från 40 000 RUR (ca 550 EUR) och sjukförsäkring.

111171_TSL_2765.jpg
111172_TSL_3442.jpg

Våra akademiker formar sin egen framtid genom att välja bland en mängd olika karriärmöjligheter inom industri, vetenskap och företag

 • Vetenskap: Landing Ph.D. positioner och fortsatt forskning vid ledande ryska och internationella forskningsenheter
 • Bransch: Landspecialistpositioner inom olika branscher, krävande grundläggande kunskaper i matematisk och teoretisk fysik
 • Idrifttagning: Starta ett företag på egen hand eller genom Skolkovo innovationsekosystem med sin omfattande pool av experter, partners, konsulter och investerare

Utbildning i Skoltech är gratis. Studenter kan skapa sina individuella inlärningsplaner och komplettera den obligatoriska uppsättningen discipliner med valfria kurser och projekt från alla områden. Forskning är en integrerad del av studieprocessen.

Charles Belina, USA: Jag valde att studera på Skoltech eftersom det gjorde det möjligt för mig att få en utbildning i världsklass, samtidigt som jag upplevde livet i ett främmande land. Ingen annanstans kunde jag leva ut min dröm att bo utomlands i en kosmopolitisk stad som Moskva medan jag studerade vid ett högsta universitet. Skoltech uppmuntrar samarbete och teamprojekt och lär sina elever att påverka; det betyder att du lär dig att skapa något som människor kan använda.

Shreya Santra, Indien: Jag bestämde mig för att följa mina magisterexamen vid Skoltech när jag fick reda på hur detta nyetablerade institut skickar positiva krusningar genom det internationella vetenskapssamhället. Den erfarna fakulteten och avancerade forskningsanläggningar som finns i Skoltech är mycket tilltalande för alla ingenjörsstudenter. Miljön på Skoltech är extremt vänlig och motiverande, och det är lätt för internationella studenter att anpassa sig till livet i Moskva.

Adeniyi Adebayo, Ghana: "Minds, hjärtan och händer! Skoltech hjälper dig att återupptäcka äkta lärande: det är upplevelsefullt och engagerar ditt sinne i alla bemärkelser, inklusive hjärtat och händerna. Det är en transformerande upplevelse och jag älskade alla delar av resan . "

Platser

 • Moscow

  Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1, 121205, Moscow

Frågor