Keystone logo
© The University of Fredericton
The University of Fredericton (UFred)

The University of Fredericton (UFred)

The University of Fredericton (UFred)

Introduktion

Ansluta. Lära sig. Lyckas. Helt online.

University of Fredericton (UFred) är en helt online, examensbeviljande institution som erbjuder certifikat, diplom och examensprogram. UFred, som grundades och är baserat i Fredericton, New Brunswick, är en exceptionell stolthet över sitt utbud av innovativ, relevant onlineutbildning som betonar ledarskapsutveckling och livslångt lärande.

UFred erbjuder en unik, helt online inlärningsupplevelse som stödjer de akademiska och professionella målen för dess beståndsdelar. Genom lättillgänglig, vänlig support och service ägnar UBred sig åt att skapa studentframgång.
Deras vision är att ge eleverna möjlighet att nå sina mål globalt genom tillgänglig, tillämpad yrkesutbildning. Deras uppdrag är att tillhandahålla en helt kompatibel, individuellt centrerad livslångt lärande för världens yrkesverksamma som förbättrar individuella prestationer. UFreds värderingar inkluderar integritet, passion, ömsesidigt förtroende, lärande, ömsesidig respekt och kompetens.

Varför studera på UFred?

UFreds onlinestudenter får samma högkvalitativa utbildning, nätverksmöjligheter och samarbete som erhållits från ett program på campus; studenter interagerar med professorer och kamrater på löpande basis. Studenter kan ställa frågor, delta i diskussioner och arbeta tillsammans med studiematerial, helt online.

UFreds historia

University of Fredericton är en privat institution etablerad 2005 i Fredericton, New Brunswick. Under förutsättningen att helt onlineutbildning var framtidens väg, skapade de en innovativ inlärningsväg av överlägsen kvalitet och fortsätter att expandera internationellt.

Fördelarna med att lära sig med UFred

 • Flexibilitet: Som ett program utvecklat för arbetande yrkesverksamma, säkerställer UFred att studenterna kan balansera sina studier med sina karriärer och andra personliga och professionella åtaganden. Med möjligheten att pausa sina studier när som helst, säkerställer ufred att studenter kan ta en paus i sitt program vid behov.
 • Online med avsikt: UFreds program erbjuds online, med avsikt. Detta gör att studenter globalt kan delta i universitetets program utan att behöva pausa sina karriärer eller resa för att delta.
 • Prisvärdhet: UFred är stolt över att erbjuda studenter prisvärda program samtidigt som utbildningen upprätthålls av hög kvalitet. Med möjligheten att betala för en kurs i taget, ges studenterna ekonomisk flexibilitet.
 • Tillgänglighet: UFreds tjänster är designade för att ge enkel åtkomst var som helst. Det är därför UFred-studenter som bor i Kanada är berättigade till en gratis iPad under sina studier.

Karriärmöjligheter

UFreds program förbereder eleverna för att ta nästa steg i sin karriär oavsett geografisk plats. UFreds affärsprogram kan enkelt tillämpas inom ett brett spektrum av branscher och har visat sig vara tillämpliga redan innan studenterna har avslutat sitt program.

ackrediteringar

 • New Brunswicks regering

Som ett universitet i provinsen New Brunswick är det viktigt att dela med sig till studenter och potentiella studenter om att UFred har ackrediterats av provinsen New Brunswick sedan 2007 enligt avsnitt 3 i Degree Granting Act.

 • Ackrediteringsrådet för affärsskolor och program

University of Frederictons Sandermoen School of Business-program är ackrediterade av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP). ACBSP har mer än 30 års erfarenhet av att främja akademisk excellens för affärsprogram globalt. Denna ackreditering fastställdes med hjälp av Baldrige Education Criteria for Performance Excellence som säkerställer att affärsprogram erbjuder en rigorös pedagogisk erfarenhet och visar kontinuerlig kvalitetsförbättring.

partners

 • Canadian Association of Management Consultants (CMC-Canada)

University of Fredericton och Canadian Association of Management Consultants (CMC-Canada) har ett akademiskt partnerskap. Detta partnerskap erbjuder studenter ett antal fördelar, inklusive kredit för CMC-beteckningen, gratis årliga akademiska partnerstudentmedlemskap med CMC-Canada, studentpriser när de deltar i professionella utvecklingsevenemang och mer.

 • Canadian Society of Safety Engineering (CSSE)

University of Fredericton samarbetade med Canadian Society of Safety Engineering för att utveckla specialitetsströmmen Health and Safety Leadership som erbjuds studenter i MBA- och Executive MBA-programmen.

Platser

 • Fredericton

  371 Queen Street, Suite 400 Fredericton, NB E3B 1B1, Fredericton

  Frågor