Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

Introduktion

Översikt:

Juridiska Högskolan (ULaw) är en av Storbritanniens längsta etablerade specialistleverantörer av juridisk utbildning. Vi har faktiskt utbildat mer praktiserande jurister i Storbritannien än någon annan.

Och med så nära kopplingar mellan lag och företag, är det meningsfullt att en specialist i juridisk utbildning är väl rustad att utveckla en utmärkt handelsskola, University of Law Business School.

Med ett starkt fokus på praktisk lärande syftar vår Business School till att göra eleverna anställbara och redo att lyckas på arbetsplatsen. Vi är stolta över att skapa rätt läromiljö för att du ska kunna uppnå dina affärsförhoppningar. Därför har vi anpassat tekniker som används på våra juridiska kurser med sikte på att utveckla en engagerande specialistlärarupplevelse som förbereder dig för en karriär i näringslivet.

Flexibel studie:

Vi förstår att allas förutsättningar är olika. Det är därför vi erbjuder ett brett utbud av studiesätt (heltid, deltid, på campus, online) över våra kurser för att ge dig det största valet och flexibiliteten du behöver för att lyckas med dina studier.

Våra Business School-campus finns i London Bloomsbury, Birmingham och Manchester för grundkurser. Forskarutbildningskurser lärs ut på våra campus i Birmingham, Leeds, London Moorgate och Manchester. Var och en är ett blomstrande kommersiellt nav, idealiskt beläget för att ge dig bra tillgång till musikställen, teatrar, biografer, barer och restauranger. Våra forskarutbildningskurser kan studeras på deltid eller heltid och även tillgängliga online.

Uppkopplad:

Våra onlineprogram kommer att spara tid och pengar på att pendla till och från campus och låter dig studera var som helst, över enheter, men du kan vara säker på att kursen inte kommer att kompromissa med kvaliteten eller vara mindre krävande än vår på campus kurser.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Kursdesign:

Med ett fast fokus på praktiskt lärande, syftar vår Business School till att göra studenter anställningsbara och redo att lyckas på arbetsplatsen. Vi är stolta över att skapa den rätta lärmiljön för dig för att uppnå dina affärsambitioner. Vårt förhållningssätt till undervisning är elevstyrt. Du kommer att undervisas i gruppstorlekar som främjar en stödjande inlärningsrelation med dina föreläsare, i små workshops - avgörande för studentframgång - där varje student får tillgång till sin personliga handledare.
Våra föreläsare engagerar akademiker som kombinerar sin passion för affärer, rikedom av branschkunskap och professionella affärsförbindelser, för att gynna ditt lärande både i och utanför klassrumsmiljön.

Karriär och anställbarhet:

Anställningsbarhet är kärnan i allt vi gör på Handelshögskolan. Vårt anställningsbarhetsteam kommer att ge dig en-till-en-råd om hur du framgångsrikt kommer i kontakt med affärskontakter från stora brittiska rekryterare som IBM, Lloyds of London och Price Waterhouse Coopers (PwC), som du kommer att träffa genom evenemang, workshops och besök till organisationer, vilket gör att du själv kan se hur företag fungerar i den verkliga världen. Vi arrangerar evenemang under hela året inklusive gästföreläsare, paneldiskussioner, mästarklasser och tävlingar. Det stöd du kommer att få, ledd och informerat av arbetsgivarens praxis, kommer att maximera din förmåga att skicka in framgångsrika jobbansökningar, säkra praktikplatser och finslipa dina intervjufärdigheter.

Chartered Management Institute (CMI):

Eftersom vissa kurser på Business School är ackrediterade av Chartered Management Institute (CMI), kan elever på dessa kurser få automatiskt gratis medlemskap under hela kursen och under ett år efter avslutad.

Fördelarna inkluderar tillgång till ManagementDirect; Storbritanniens största förvaltningsbibliotek, tillsammans med tillgång till online resursportalen, inklusive e-tidskrifter, företags- och branschrapporter samt råd från över 300 anställningschefer genom Career Development Center.

Du får tillgång till aktuella jobbförteckningar via JobSearch-databasen och en mängd videor, handledning och artiklar för att utveckla din karriär och affärsförmåga. CMI-mentorsamhället online består av över 120 000 medlemmar där du kan matchas beroende på kompetens, erfarenhet och bransch av intresse samt ta reda på om CMI-nätverksevenemang som du kan delta i.

När du lyckats genomföra en av våra CMI-ackrediterade kurser får du också en examen från CMI utöver din examen.

Stödmiljö:

Vi strävar efter att stödja fler studenter från olika bakgrunder än någonsin för att uppnå sina karriärambitioner, varför vi erbjuder en rad stipendier och stipendier.

Alla studenter får möjlighet att dra full nytta av våra faciliteter och tjänster. Handikappstödstjänsten är avsedd för att hantera eventuella krav som du kan ha under studierna, inklusive tillfälligt stöd på grund av skada eller sjukdom.

Idrottsanläggningar:

Det finns gott om möjligheter att gå upp och passa på alla våra campus, om du vill utöva din kropp såväl som ditt sinne. Populära aktiviteter inkluderar Zumba, fotboll, netboll, rugby och tennis.

Klubbar och samhällen:

Med ett antal samhällen, sportlag och sociala evenemang som finns tillgängliga på vart och ett av våra campus, är du tvungen att hitta mycket för att hålla dig upptagen och ha kul mellan föreläsningar. Och i början av din kurs kan du gå med i ett samhälle, en klubb eller ett evenemang efter eget val, eller skapa en egen genom Studentförbundet.

Kurser:

University of Law Business School erbjuder en rad grund- och forskarutbildningsprogram över hela Storbritannien och online.

Många av våra kurser har ackrediterats av Chartered Management Institute (CMI), Storbritanniens enda charterade yrkesorganisation som erbjuder den högt eftertraktade Chartered Manager-statusen (CMgr). Vid lyckad slutförande av en av våra kurser får du också en examen från CMI utöver din examen.

Online Business Kurser:

Vi tillhandahåller onlineinlärning i världsklass för våra forskarutbildningar:

 • Studiemetoder för alla inlärningstyper: Det finns en studiemetod som passar din stil, med e-böcker, i-självstudier, webinarier, fallstudier, flashkort, ljudfiler, rörlig grafik, chattrum i realtid för studenter, onlinebedömningar och Mer.
 • Dedikerad handledarstöd: Du kommer att få löpande support och feedback om ditt arbete från en dedikerad programlärare under hela din kurs.

Anmälningskrav och avgifter:

Anmälningskrav och avgifter varierar beroende på kurs - för mer information om inträdeskrav, avgifter, finansieringsalternativ och stipendier och stipendier, besök webbplatsen University of Law.

Internationella studenter:

Du skulle gå med studenter från över 120 olika nationaliteter, som bidrar till ett blomstrande internationellt samhälle i alla ULaw-campus.

Vi har ett Student Support Services team som är här för att ge välfärdsrelaterad rådgivning och vägledning.

Information om Visa krav finns på Högskolan för juridik webbplats.

Boende:

För våra studenter har vi ordnat boende med specialiserade brittiska studentboendeföretag, för att du ska ha en bekväm plats att leva medan du studerar hos oss. Boende är vanligtvis i delade lägenheter, eller i vissa fall fristående studior.

För studenter, garanterar vi dig ett erbjudande om boende under det första året av din examen, om du har accepterat oss som ditt fasta val och ansökt om boende senast den 30 mars under inträdesåret* (* Villkor gäller, detaljer om Juridiska universitetets webbplats, grundutbildningssida).

För forskarstuderande, om du väljer en campus hemifrån, kan vår boende databas hjälpa dig att hitta en plats att bo, med möjlighet att hitta privat hyra eller delat boende med andra ULaw studenter.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Öppna dagar och evenemang:

Våra öppna dagar är ett bra sätt att ta reda på våra Business-kurser, kolla in våra faciliteter och träffa våra handledare och nuvarande studenter. Det kommer att finnas samtal, smakprovningar och turer, och du får chansen att ställa dina frågor. Vi gör din dag så intressant och interaktiv som möjligt.

Om du inte kan ta dig till någon av våra öppna dagar på campus, så erbjuder vi då och då även virtuella öppna dagar för våra kurser – så du har fortfarande möjlighet att ta reda på hur det är att studera på University of Law Business School och ställ dina frågor online.

University of Law Business School platser:

Tillgängliga kurser varierar beroende på plats. Ytterligare information om våra platser finns på Juridiska Högskolans webbplats, Locations page.

Platser

 • London

  The University of Law 14 Store Street, WC1E 7DE, London

  • Leeds

   The University of Law 15-16 Park Row, LS1 5HD, Leeds

   • Manchester

    The University of Law 2 New York Street, M1 4HJ, Manchester

    • Birmingham

     The University of Law 133 Great Hampton Street, , Birmingham

     • London

      London, Storbritannien

      • Nottingham

       Nottingham, Storbritannien

       Frågor