Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate Civilingenjör Projektledning med professionell praktik
The University of Law Business School Postgraduate

Civilingenjör Projektledning med professionell praktik

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20 350 *

På Campus

* inhemska studenter - London: £13,050 / utanför London: £12,450 | icke-inhemska studenter - London / utanför London: £18 700

Introduktion

Vår nya MSc Project Management with Professional Practice-kurs är ett 2-årigt heltidsprogram för business master. Genom att dela det första studieåret med den 1-åriga MSc Project Management, drar det 2-åriga programmet nytta av ett andra år av yrkesutövning specifikt för att främja studenters anställningsmöjligheter.

Vårt yrkesutbildningsår erbjuder större flexibilitet än ett traditionellt placeringsår och låter dig bestämma hur du ska omsätta dina färdigheter i praktiken. Välj en akademisk avhandling, affärsplan, affärs- eller konsultprojekt eller en betald placering i branschen, beroende på vilket alternativ som passar bäst för din framtida karriärväg. (För mer information om Professional Practice Year besök detta webbplats ).

Masterexamen i projektledning fokuserar starkt på anställningsbarhet och ger studenterna kunskap och förståelse för nyckelaspekterna av projektledning. Med en toppmodern blandning av ramverk, verktyg och tekniker använder vi verkliga exempel och en praktikinriktad inlärningsmetod för att säkerställa att elever får de professionella färdigheter de behöver för att utmärka sig. Oavsett om en position i en organisation eller att starta eget företag som frilansande projektledare.

Denna kurs är ackrediterad av The Chartered Management Institute så efter framgångsrikt slutförande av kursen har du möjlighet att ansöka om ett CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership samt din examen.

Kurskrav

  • 2:2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer
  • Internationella studenter kräver dessutom en engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.

avgifter

September 2024 - juni 2025

Inhemska studenter

  • London: £13 050
  • Utanför London: £12 450

Internationella (icke-inhemska) studenter

  • London: £20 350
  • Utanför London: £18 700

Karriärsbana

Projektledning.

Om skolan

Frågor