Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Business Analytics med professionell praktik
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Business Analytics med professionell praktik

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20 350 *

På Campus

* inhemska studenter - London: £13,050 / utanför London: £12,450 | icke-inhemska studenter - London / utanför London: £18 700

Introduktion

Vår nya MSc Business Analytics with Professional Practice-kurs är ett 2-årigt heltidsprogram för business-master. Genom att dela det första studieåret med den 1-åriga MSc Business Analytics, drar det 2-åriga programmet nytta av ett andra år av yrkesutövning specifikt för att främja studenters anställningsmöjligheter.

Vårt yrkesutbildningsår erbjuder större flexibilitet än ett traditionellt placeringsår och låter dig bestämma hur du ska omsätta dina färdigheter i praktiken. Välj en akademisk avhandling, affärsplan, affärs- eller konsultprojekt eller en betald placering i branschen, beroende på vilket alternativ som passar bäst för din framtida karriärväg. (För mer information om Professional Practice Year besök detta webbplats ).

Den mycket praktiska ackrediterade Business Analytics MSc-kursen har utformats med ett starkt fokus på din framtida anställningsbarhet och är idealisk för dem med en numerisk bakgrund som vill finslipa sina färdigheter i nyckelaspekterna och teknikerna för datahantering, affärsintelligens och dataanalys. Denna kurs kommer att utrusta dig med förståelse och färdigheter för att lösa problem i teknikrika miljöer och fatta datadrivna affärsbeslut.

Denna kurs är ackrediterad av The Chartered Management Institute så efter framgångsrikt slutförande av kursen har du möjlighet att ansöka om ett CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership samt din examen. Denna kurs erbjuds också som en "ackrediterad examen" av Chartered Institute of Marketing (CiM), vilket innebär att studenter kan få branscherkända kvalifikationer i en snabbare takt.

Kurskrav

  • 2:2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer
  • Internationella studenter kräver dessutom en engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.

avgifter

September 2024 - juni 2025

Inhemska studenter

  • London: £13 050
  • Utanför London: £12 450

Internationella (icke-inhemska) studenter

  • London: £20 350
  • Utanför London: £18 700

Karriärsbana

Business Analytics.

Om skolan

Frågor