Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Corporate Financial Management med professionell praxis
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Corporate Financial Management med professionell praxis

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20 350 *

På Campus

* inhemska studenter - London: £13,050 / utanför London: £12,450 | icke-inhemska studenter - London / utanför London: £18 700

Introduktion

Vår nya MSc Corporate Financial Management with Professional Practice-kurs är ett 2-årigt heltidsprogram för företagsekonomi. Genom att dela det första studieåret med den 1-åriga MSc Corporate Financial Management, drar det 2-åriga programmet nytta av ett andra år av yrkesutövning specifikt för att främja studenters anställningsmöjligheter.

Vårt yrkesutbildningsår erbjuder större flexibilitet än ett traditionellt placeringsår och låter dig bestämma hur du ska omsätta dina färdigheter i praktiken. Välj en akademisk avhandling, affärsplan, affärs- eller konsultprojekt eller en betald placering i branschen, beroende på vilket alternativ som passar bäst för din framtida karriärväg. (För mer information om Professional Practice Year besök detta webbplats ).

MSc Corporate Financial Management är designad för dem som vill fortsätta, avancera eller byta till en karriär inom företags- eller företagsekonomi, vår affärsmästarkurs har ett starkt fokus på att maximera din framtida anställningsbarhet. Kursmodulerna är uppbyggda med tonvikt på att möta branschens behov samtidigt som de ger dig möjlighet att utveckla dina yrkeskunskaper. Om du har en numerisk bakgrund och ett intresse av att utveckla fördjupade specialistkunskaper och förståelse för nyckelaspekterna av företagsekonomistyrning är detta kursen för dig.

Kurskrav

  • 2:2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer
  • Internationella studenter kräver dessutom en engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.

avgifter

September 2024 - juni 2025

Inhemska studenter

  • London: £13 050
  • Utanför London: £12 450

Internationella (icke-inhemska) studenter

  • London: £20 350
  • Utanför London: £18 700

Karriärsbana

Finanshantering.

Om skolan

Frågor