Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Strategic Business Management med professionell praktik
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Strategic Business Management med professionell praktik

2 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20 350 *

På Campus

* inhemska studenter - London: £13,050 / utanför London: £12,450 | icke-inhemska studenter - London / utanför London: £18 700

Introduktion

Vår nya MSc Strategic Business Management with Professional Practice-kurs är ett 2-årigt heltidsprogram för business master. Delar det första studieåret med den 1-åriga MSc Strategic Business Management, det 2-åriga programmet drar nytta av ett andra år av yrkesutövning specifikt för att främja sysselsättningsmöjligheter.

Vårt yrkesutbildningsår erbjuder större flexibilitet än ett traditionellt placeringsår och låter dig bestämma hur du ska omsätta dina färdigheter i praktiken. Välj en akademisk avhandling, affärsplan, affärs- eller konsultprojekt eller en betald placering i branschen, beroende på vilket alternativ som passar bäst för din framtida karriärväg. (För mer information om Professional Practice Year besök detta webbplats ).

Med ett starkt fokus på din framtida anställningsbarhet kommer vår ackrediterade affärsmaster i Strategic Business Management att ge dig en bred förståelse för verksamheten och hur varje affärsområde påverkar och påverkar ett annat. Du kommer att få en fördjupad kunskap och förståelse för nyckelaspekterna av strategisk verksamhet och ledning i ett globalt sammanhang. Oavsett om du är chef, konsult, analytiker eller entreprenör, kommer du att ta examen redo att lansera, eller snabba upp din karriär, till nästa nivå.

Studenter kommer att bygga en utmärkt grund i de viktigaste aspekterna av företag och ledning som företag står inför idag. Designad med input från framgångsrika affärsmän, och som täcker olika moduler, kommer vi att se till att du har den bästa grunden för din professionella karriär.

Detta program är ackrediterat med den professionellt erkända Chartered Management Institute-kvalifikationen så efter framgångsrikt slutförande kan du ansöka om ett CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership samt din examen. Denna kurs erbjuds också som en "ackrediterad examen" av Chartered Institute of Marketing (CiM), vilket innebär att studenter kan få branscherkända kvalifikationer i en snabbare takt.

Kurskrav

  • 2:2 eller högre från en brittisk kandidatexamen eller motsvarande kvalifikationer
  • Internationella studenter kräver dessutom en engelskspråkig nivå som motsvarar IELTS 6,5 eller högre med minst 5,5 i varje komponent.

avgifter

September 2024 - juni 2025

Inhemska studenter

  • London: £13 050
  • Utanför London: £12 450

Internationella (icke-inhemska) studenter

  • London: £20 350
  • Utanför London: £18 700

Karriärsbana

Företagsledning.

Om skolan

Frågor