Keystone logo
The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

Introduktion

University of Manchester har rankats som det 27: e bästa universitetet i världen (det tredje året i rad), det åttonde bästa i Europa och det sjätte bästa i Storbritannien 2021 QS World University Ranking. Enligt världsuniversitetens akademiska rangordning 2020 har vi rankat den femte i Storbritannien och den 36: e globalt för akademisk prestige och innovativ forskningskunnighet som inspirerar företagsledare. I Reuters topp 100 mest innovativa universitet 2018 var vi topp 3 och 10 i Storbritannien respektive Europa. University of Manchester har utsetts till det mest riktade universitetet av Storbritanniens 100 bästa arbetsgivare under tre år i rad, enligt The Graduate Market 2021.

Under årens lopp har University of Manchester vårdat 25 nobelpristagare. Två forskare som upptäckte grafen tilldelades Nobelpriset i fysik år 2010. Vårt oöverträffade fotavtryck sträcker sig över Manchester, Hong Kong, Dubai, Singapore, Shanghai och São Paolo i Brasilien. Dessa fysiska centra stödjer elevernas inlärning genom att kombinera ansikte mot ansikte och onlineaktiviteter. De hjälper till att ständigt växa vårt globala nätverk med nästan 500 000 alumner i 190 länder.

Alliance Manchester Business School (AMBS) vid University of Manchester grundades 1965 och är en av världens ledande handelshögskolor. AMBS ingår också i de högsta 1% handelshögskolorna i världen som har uppnått tredubbla ackrediteringar från AACSB International, AMBA och EQUIS, och Financial Times rankade vår MBA som 4: a i Storbritannien, 10: e i Europa och 30: e globalt år 2021. Vi rankades också som den 7: e bästa handelshögskolan i Storbritannien och 18: e i Europa genom Bloomberg Ranking 2019-2020.

Med särskilt fokus på Asien öppnade University of Manchester sitt första internationella centrum i Hongkong 1992 och har erbjudit ledningsutbildning i toppklass till globala chefer i Östasien, inklusive Hongkong, Japan, Sydkorea, Taiwan, Sydkina och Macau i nästan 30 år.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Causeway Bay

  33/F Lee Garden One, 33 Hysan Avenue,, , Causeway Bay

 • Seoul

  Seoul, Sydkorea

  • Taipei

   Taipei, Taiwan

   • Tokyo

    Tokyo, Japan

    Program

    Frågor