Keystone logo
The University of Texas at Dallas

The University of Texas at Dallas

The University of Texas at Dallas

Introduktion

The University of Texas at Dallas är ett stigande forskningskraftverk med åtta skolor och mer än 140 akademiska grader inklusive topprankade program inom affärer, teknik, naturvetenskap, audiologi och konst och teknik. Campusgemenskapen berikas av ett engagemang för konst, möjligheter till serviceinlärning och ett friidrottsprogram med nya e-sportlag. UTD-studenter, lärare, personal och alumner fortsätter att stiga till nya utmaningar, vilket visar att kometer lyser ljus.

Upptäck UT Dallas

Se hur eleverna vårdas och inspireras vid UTD

Uppdrag

The University of Texas at Dallas ger staten Texas och nationen utmärkt, innovativ utbildning och forskning.

Universitetet har åtagit sig att avlägga välavrundade medborgare vars utbildning har förberett dem för att belöna liv och produktiva karriärer i en ständigt föränderlig värld. att ständigt förbättra utbildnings- och forskningsprogram inom konst och vetenskap, teknik och ledning; och för att hjälpa till med kommersialisering av intellektuellt kapital som genereras av studenter, personal och lärare.

Vision och mål

På UT Dallas är vår vision att vara ett av landets bästa offentliga forskningsuniversitet och ett av de stora universiteten i världen. Vi är idealiskt positionerade för att uppnå detta mål som en global ledare inom innovativ högkvalitativ vetenskap, affärs- och ingenjörsutbildning och forskning.

Som president är varje beslut jag fattar avsett att främja denna vision och att stödja UT Dallas uppdrag att producera akademiker som är förberedda för liv, arbete och ledarskap; att främja våra utbildnings- och forskningsprogram; och att förvandla idéer till handlingar som gynnar medborgarna i Texas.

UT Dallas exponentiella tillväxt har satt oss på en bana för att uppnå flera viktiga mål som också kommer att hjälpa oss att uppfylla vår större vision.

Vi strävar efter att vara:

  • Ett förstklassigt forskningsuniversitet med fokuserade kompetenscentra som är beredda att möta utmaningarna i ett snabbt föränderligt, teknologidrivet globalt samhälle.
  • En global kraft inom innovativ, tvärvetenskaplig forskning och utbildning inom framväxande områden inom teknik, vetenskap och lärande.
  • En banbrytande ledare både när det gäller att utforma och svara på de frågor som företag, politiker och allmänheten står inför.
  • En synergistisk partner med lokal industri, myndigheter och kulturorganisationer samt lokala K-12 skolor, högskolor och universitet.
  • Ett av de mest kreativa, innovativa universiteten i nationen och världen.

UT Dallas kan uppnå dessa mål eftersom vi är ett ungt, smidigt universitet i ett av landets största, mest livfulla storstadsområden. Våra begåvade studenter och lärare har fördelen med många innovativa program, och de är omgivna av företag som har ett samarbete med universitetet. Vi stöds också av styrkan och anseendet hos University of Texas System, och vi njuter av samarbetsmöjligheter med våra närliggande systerorganisationer, UT Southwestern Medical Center och UT Arlington.

Denna kombination av fokus, ungdom, kvalitet, läge och samarbete gör UT Dallas till en idealisk kandidat för att utvecklas från ett litet, ungt, mycket bra universitet till ett nationellt framstående forskningsuniversitet i toppklass - en tillgång som Dallas-området brådskande behov.

Vi måste svara på nya möjligheter och utmaningar utan begränsningar, utforska nya sätt att engagera vårt samhälle och främja dessa mål, vilket kommer att berika livet för oss alla.

”UT Dallas är annorlunda från design. Skillnaderna är våra definierande egenskaper. Vi är skolan där 'rockstjärnorna' gör saker som att skapa animerade filmer, bygga robotar och spela schack. Vi är skolan där studenter regelbundet vinner på nationell nivå i debatten, ingenjörsdesignen och tävlingen om affärsidéer. Och UTD är det stolta hemmet för fina student-idrottare, av vilka mer än ett fåtal har uppnått akademisk allamerikansk status. Av dessa skäl och många fler väljer studenter UTD i allt större antal. ”

Dr. Richard C. Benson, president för UT Dallas

Ranking

Rankningar och prestationer

Carnegie Commission on Higher Education utsåg UT Dallas till ett "R1" doktorandbeviljande universitet med högsta forskningsaktivitet. I fakulteten ingår en Nobelpristagare samt medlemmar av National Academy of Sciences och National Academy of Engineering.

# 2

# 1

7 år

Det snabbast växande offentliga doktoranduniversitetet i landet enligt The Chronicle of Higher Education Bästa universitet med högsta värde i Texas på Forbes lista över Amerikas högsta värdeskollegier Utnämnd till en Bästa värde College av The Princeton Review

67%

544

$ 1 + miljarder

Av UT utexaminerades seniorer i Dallas utan studentskuld 2017 jämfört med Texas på 45% och USA -genomsnittet på 35% National Merit Scholars registrerade, inklusive 172 nybörjare hösten 2018 Under utveckling och 4 miljoner nya eller renoverade kvadratmeter har lagts till under det senaste decenniet

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Richardson

    800 W. Campbell Road, 75080-3021, Richardson

    Frågor