Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
The University of Texas at San Antonio College of Business

The University of Texas at San Antonio College of Business

The University of Texas at San Antonio College of Business

Introduktion

UTSA College of Business förvandlar studenter från nyfikna och hoppfulla till självsäkra och yrkesberedda unga yrkesverksamma. Vi strävar efter att vara bäst i klassen genom att fokusera på utbildningsprogram som tillhandahåller både tillämpad affärs- och teknisk kompetens inom områden med hög arbetskraftsefterfrågan samt professionella och entreprenöriella färdigheter som hjälper studenter att skapa värde för sin organisation och integreras i arbetskraften. Vi är en gemenskap av forskare som utvecklar konsten och vetenskapen i näringslivet genom noggrann och relevant forskning som publiceras i distinktionsställen och översätts för övning i klassrummet.

Med över 7900 studenter är högskolan en av de 40 största handelshögskolorna i landet och erbjuder en omfattande läroplan på grund-, magister- och doktorandnivå som utvidgar gränserna för en traditionell företagsutbildning.

UTSA utnämndes till det # 1 rankade cybersäkerhetsprogrammet i landet enligt en nationell undersökning av certifierade IT-säkerhetspersonal som utförs av Ponemon Institute.

Nationellt rankad och erkänd, utsågs College of Business till ett av de fem bästa affärsprogrammen i Texas av Bloomberg Businessweek. På forskarutbildningsnivå rankades högskolan som nr 10-handelshögskolan i landet för latinamerikaner av Hispanic Business.

College of Business är ackrediterat av AACSB International, Association to Advance Collegiate Schools of Business. Denna ackreditering behandlar läroplanfrågor, professors behörighet, förhållanden mellan elever och lärare och utbildningsresurser.

Uppdragsbeskrivning

College of Business är dedikerade till att skapa och dela kunskap som förbättrar översättningen av teori till praktiken. Högskolan kombinerar stringens med relevans och tillhandahåller innovativa lösningar på globala affärsutmaningar.

Vision Statement

Vår vision är att förvandla våra studenter från nyfikna och hoppfulla elever till självsäkra och yrkesberedda unga yrkesverksamma. Vi strävar efter att vara bäst i klassen genom att leverera utbildningsprogram som tillhandahåller både tillämpad affärs- och teknisk kompetens inom områden med hög efterfrågan. investera kraftigt i professionella färdigheter som hjälper studenter att integreras i arbetskraften och skapa värde som anställda, framtida chefer och entreprenörer; vara lyhörd för den utvecklande marknadsplatsen och intressenternas behov; och genom att stödja en gemenskap av forskare som bedriver noggrann och relevant forskning som inspirerar studenternas lärande, utvecklar kunskap och lockar branschpartners.

Kärnvärderingar

College of Business uppmuntrar kollegialitet, ömsesidig respekt, samarbete, känsla av delad vision och entreprenörsanda.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Frågor