Keystone logo
The University of Texas at San Antonio College of Education and Human Development

The University of Texas at San Antonio College of Education and Human Development

The University of Texas at San Antonio College of Education and Human Development

Introduktion

University of Texas i San Antonio är en multikulturell upptäcktsföretagande institution med mer än 32 000 studenter. Det är det största universitetet i huvudstadsregionen San Antonio med fyra campus över hela staden.

Vårt uppdrag

University of Texas i San Antonio ägnar sig åt kunskapsutveckling genom forskning och upptäckt, undervisning och lärande, samhällsengagemang och offentlig service. Som en institution för tillgång och excellens omfattar UTSA mångkulturella traditioner och fungerar som ett centrum för intellektuella och kreativa resurser samt en katalysator för socioekonomisk utveckling och kommersialisering av immateriell egendom - för Texas, nationen och världen.

Våra resmål

UTSA kommer att vara en modell för studenters framgång

UTSA kommer att vara ett stort offentligt forskningsuniversitet

UTSA kommer att vara ett exempel för strategisk tillväxt och innovativ excellens

UTSA är en stolt Hispanic Serving Institution (HSI) som utsetts av US Department of Education.

Vår vision

Att vara ett ledande offentligt forskningsuniversitet, som ger tillgång till utbildningsexpertis och förbereder medborgarledare för den globala miljön.

Våra kärnvärden

Vi uppmuntrar en miljö av dialog och upptäckt, där integritet, excellens, inklusivitet, respekt, samarbete och innovation främjas.

Vårt åtagande att inkludera

University of Texas i San Antonio, en latinamerikansk serveringsinstitution belägen i en global stad som har varit en korsning av folk och kulturer i århundraden, värdesätter mångfald och inkludering i alla aspekter av universitetets liv. Som en institution som uttryckligen grundades för att främja utbildningen av mexikanska amerikaner och andra undermåliga samhällen, har vårt universitet åtagit sig att avsluta generationer av diskriminering och orättvisa. UTSA, ett främst offentligt forskningsuniversitet, främjar akademisk spetskompetens genom ett samhälle av dialog, upptäckt och innovation som omfattar varje rösts unikhet.

Platser

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Frågor