Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The University of Texas at San Antonio College of Sciences

The University of Texas at San Antonio College of Sciences

The University of Texas at San Antonio College of Sciences

Introduktion

Genom siffrorna

  • 4.715 studenter
  • 32 examensprogram
  • 7 avdelningar
  • 286 lärare

Vi firar mångfald och inkludering

Vi värdesätter en välkomnande miljö som uppmuntrar en mängd olika röster. Som student vid högskolan kommer du att vara omgiven av lärare, personal och medstudenter som representerar ett brett spektrum av discipliner och bakgrunder. Vårt engagemang för en bemyndigande utbildning inkluderar ditt studieprogram, studiestödtjänster och möjligheter till fritidsutbildning. Oavsett om du drömmer om att gå på medicinska skolan, lära gymnasiet biologi eller bli en astrofysiker, kommer vi att skräddarsy din grundutbildning efter dina karriärmål. Oavsett vem du är, är vi dedikerade till din framgång.

Vi löser morgondagens problem idag

Forskning är en viktig del av kunskapsutveckling och utbildning av våra studenter. Studenter som deltar i forskning utvecklar större färdigheter i problemlösning samt ökat självförtroende och är mer konkurrenskraftiga akademiker. Våra avdelningar är anpassade till ett flertal forskningscentra och institut, inklusive South Texas Center for Emerging Infectious Diseases, Artificial Intelligence (AI) Institute, Brain Health Consortium och Center for Innovative Drug Discovery. Vi är också en del av UTSA: s National Security Collaboration Center, ett effektfullt ekosystem från regeringen-universitet-industrin med fokus på cybersäkerhet, dataanalys och molntjänster. Genom erfarenhetsinlärning och banbrytande forskning hjälper vår expertfakultet studenter att använda sina färdigheter för att göra skillnad. Läs mer om vår forskning och tillgängliga möjligheter här.

Vi är forskare i världsklass

Vår fakultet är ett uttryck för högskolans engagemang för integritet och det allmänna bästa. Deras forskning spänner över det vetenskapliga spektrumet, från att upptäcka nya Pathways i hjärnans amygdala till att låsa upp svavelkraften i framtida läkemedelsdesign till att studera antibiotikaresistenta infektioner. År 2019 utsågs vi till ett toppuniversitet för forskning inom naturvetenskaplig forskning och vår institution för kemi rankades först bland unga universitet i landet och 18: e globalt av Nature Index. Över hela högskolan är fakultetsmedlemmar ledande inom sina områden och internationellt erkända för sina bidrag till vetenskapen.

Vi förändrar och räddar liv

Vetenskap är viktigt. Vi ger våra studenter möjlighet att bli vetenskapliga tänkare som bidrar meningsfullt till sina samhällen, både inom UTSA och därefter. Våra laboratorier omvandlar vetenskapliga upptäckter till konkreta, livsförändrande lösningar som strategier för att behandla infertilitet hos överlevande hos barncancer eller studier på arktisk havsis för att bättre förstå och stoppa klimatförändringar. Våra fokusområden inkluderar infektionssjukdomar som länge har plågat mänskligheten, nanoteknik, cybersäkerhet, neurologiska sjukdomar, artificiell intelligens / maskininlärning, precisionsterapi och smarta material.

Platser

  • San Antonio

    UTSA Circle,1, 78249, San Antonio

    Frågor