Keystone logo
Three Points Digital Business School

Three Points Digital Business School

Three Points Digital Business School

Introduktion

Lär oss känna

Three Points, The School for Digital Business, har sitt ursprung i Barcelona, ett tekniskt nav, med syftet att tillhandahålla en innovativ vision i utbildningen av framtida digitala experter. Med de senaste händelserna har utbildning i tekniska färdigheter upphört att vara ytterligare ett tillväxtalternativ för att bli ett måste för alla de yrkesverksamma som vill utvecklas och stanna på toppen av den digitala vågen.

På Three Points förstår vi utbildning i digitala färdigheter som ett sätt att öka konkurrenskraften för yrkesverksamma och företag, på ett sätt som resulterar i hållbarhet för företag och därmed för de samhällen där proffs och organisationer verkar.

Digitaliseringen går längre än bara kunskap och tekniskt behärskning. De organisationer som lyckas är de som anpassar sig till den nya digitala kulturen: agila, kundcentrerade, datadrivna organisationer som försöker främja förändring genom att experimentera med nya affärsmodeller och ständiga förbättringsprocesser. Av denna anledning, tillsammans med förståelsen för tekniska framsteg och hur de öppnar oss för nya affärsmöjligheter, arbetar vi med de mjuka färdigheter som mest kräver digital kultur i företaget: anpassning till förändring, kreativitet, förhandling, ledarskap och tidshantering.

mission

Följ med de människor som idag måste leda digitaliseringen av företag och organisationer, koppla utbildning i digital kompetens med nödvändig kulturförändring, för att höja konkurrenskraften i de samhällen där de verkar.

utsikt

Att vara en referens i anpassningen till utvecklingen av samhället och ekonomin, och i vår önskan att koppla samman yrkesverksamma och företag för att möta digitaliseringens ständiga och föränderliga utmaningar.

Akademisk partner

Three Points, The School for Digital Business, har Polytechnic University of Catalonia (UPC) som en akademisk partner som stödjer skolans program. UPC, baserat i Barcelona, är ett av Europas ledande yrkeshögskolor inom områdena teknik, arkitektur, vetenskap och teknik.

Universitetet har 64 examina, 68 mastersexamina, 46 doktorandprogram och 234 permanenta utbildningsprogram fördelade på sina 20 undervisningscentra. Dessutom är UPC en offentlig forskningsinstitution med mer än 50 patent under det senaste året och en investering i FoU och I på mer än 61 miljoner euro.

UPC certifierar varje år mer än 6 000 grund- och masterstudenter och mer än 500 läkare. Det är ett av universiteten med hög arbetsförmedling för sina utexaminerade: 93 % arbetar och 76 % får arbete på mindre än 3 månader.

4 skäl att välja Three Points

metodik

Vår metod är helt anpassad till din tid och dina behov och kan därmed kombinera ditt akademiska liv med ditt personliga och professionella liv.

Dessutom kommer du att ha allt stöd som behövs under programmet så att du kan utvecklas professionellt och personligt.

Lärare

Du kommer att lära dig av ledande lärarutövare inom deras sektor och affärsområde som för närvarande är aktiva.

Vår fakultet är i förstahandskontakt med de förändringar som sker inom branschen, liksom med de nya trender, verktyg och funktioner som utvecklas.

Final Mästare Project

Du kommer att arbeta med ett Final Master Project som baserar sina lokaler på verkliga behov av förstklassiga företag.

Dessutom kommer du att börja arbeta med det från början, så att du kommer att kunna tillämpa all kunskap som du skaffar dig genom hela programmet.

Akademisk partner

Polytechnic University of Catalonia (UPC) stöder Three Points-programmen akademiskt.

UPC är en offentlig institution som har blivit ett av de ledande yrkeshögskolorna i Europa, med bra positioner i de främsta internationella rankningarna.

Platser

  • Spain Online

    Spain Online, Spanien

    Frågor