Keystone logo
TIAS School for Business and Society

TIAS School for Business and Society

TIAS School for Business and Society

Introduktion

TIAS School for Business and Society är Tilburg University och Eindhoven University of Technology: s handelshögskola för verkställande utbildning. Det här är en plats för ledare, proffs och chefer som vill göra en förändring, precis som du; att få ut det bästa av sig själva och skapa en inverkan inom och med sin organisation.

Med vår uppdaterade kunskap, utmanande utbildning och kraftfullt nätverk, TIAS fungerar som ett internationellt centrum för livslångt lärande. TIAS har en bred portfölj av deltid Masters, Avancerade program, MBA, Master Classes, TIAS 8hrs och InCompany-program.

Bli en del av något större

 • Påverka näringslivet och samhället inom vetenskap, näringsliv och offentlig sektor
 • Upptäck handelshögskolan med en attityd till morgondagens ledare
 • Anslut till ett rikt nätverk av passionerade kamrater, alumner och topplärare

Tillämpa aktuell kunskap och insikter i din praktik

Våra professorer och föreläsare har lång erfarenhet av näringsliv och samhälle. Genom actioninlärning och en smart mix av interaktivt lärande och arbetsmetoder underlättar vi kontinuerlig utveckling och utbyte av ny kunskap och insikter.

Vision om lärande

Våra program handlar om ledarskapsutveckling och transformation. Genom att inspirera och utmana våra deltagare och låta dem experimentera, vi ser till att vetenskaplig kunskap och insikter är inbäddade i praktiken, och att deltagarna utvecklar det beteende och färdigheter de behöver för att bli motståndskraftiga, smidiga ledare.

Näringsliv och samhälle är den röda tråden som förenar våra program. TIAS fokuserar på fyra kompetensområden: Ansvarsfullt ledarskap, samverkan, affärsmodellering och hållbar innovation. Som morgondagens ledare är det kombinationen av dessa fyra element som gör att du kan förändra ditt företag och skapa en effekt.

Våra program

TIAS School for Business and Society Erbjuder ett brett utbud av internationellt ackrediterade, topprankade och högt värderade program och inlärningsvägar inom redovisningsområdena,& ekonomistyrning, företagsledning,& styrningsutbildning,& innovationstransformation, strategi, ledarskap& allmän ledning och hälsovård& välbefinnande. På TIAS hittar du alltid ett program som matchar dina ambitioner, inlärningsmål och karriärfas, Online och på plats i Utrecht eller Tilburg.

Om Tilburg University

Vid Tilburg University, vi försöker studera och förstå samhället och på detta sätt bidrar vi till att lösa komplexa samhällsfrågor. Det är det som driver oss. Och vi uppnår det genom toppmodern kunskap inom ekonomins discipliner, företagsstudier, och entreprenörskap, samhälls- och beteendevetenskap, lag och offentlig styrning, humaniora och digital vetenskap, och teologi.

Om Eindhovens tekniska universitet

Vid Eindhovens tekniska högskola (TU/e) utbildar vi studenter och främjar kunskap inom& vetenskapsteknik till gagn för mänskligheten. Vi integrerar utbildning och forskning för att göra det möjligt för våra studenter och forskare att bli tankeledare och att utforma och uppnå det otänkbara. I nära samarbete med våra offentliga och privata partners översätter vi vår grundforskning till meningsfulla lösningar.

Platser

 • Tilburg

  Warandelaan,2, 5037 AB, Tilburg

 • Utrecht

  Kroonstraat,50, 3511 RC, Utrecht

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor