Keystone logo
Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Introduktion

Ordförandens budskap

Sedan det grundades 1888, Tiffin University har framgångsrikt utbildat sina studenter för att uppfylla liv och ledarskap karriärer påpekas av excellens.

Hela generationer av Tiffin Alumni gav sitt bidrag till förmån för sina familjer, samhällen och yrken. Tiffin University har ett utmärkt rykte, värdefulla akademiska program, noggrann och kompetent personal och lärare, enastående studenter och en varm och vänlig miljö där eleverna alltid kommer först.

Vi inbjuder dig att upptäcka vårt universitets program och se till att vårt erbjudande är enligt dina förväntningar. Om du är intresserad väntar vi på att du ska besöka oss på vårt huvudkontor i Str. Transilvaniei Nr. 6, 1: a våningen, Bukarest. Prata med våra studenter, lärare och personal och övertyga dig själv om att Tiffin är rätt plats att utföra dina studier. Vi garanterar att vi kommer att göra allt som står i vår makt för att hjälpa dig att uppnå dina utbildningsmål.

Dr. Lillian Schumacher
President
Tiffin University

Vad är 139729_pexels-photo-1438072.jpeg

Uppdrag och mål

På båda sidor av havet, Tiffin Universitys uppdrag är detsamma: hjälpa studenter och akademisk personal i genomförandet av sin utbildning, förbereda dem för företagets konkurrensmässiga svårigheter.

Genom ansvarsskyldighet och engagemang, Tiffin Universitys program utbildar individer som avsevärt kan bidra till välbefinnandet för de familjer och samhällen som de tillhör, till utvecklingen av deras karriärer, nationer och samhället som helhet.

Huvudsyftet med Tiffin University i Rumänien, genom Executive EMBA-programmet, är att producera en betydande förändring i affärsmiljön, dess effekt resulterar i en verklig utveckling av ekonomin på den rumänska marknaden.

Excellens i allt du gör - Detta är Tiffin Universitys råd till sina studenter och lärare. Det enda verkliga sättet att möta professionella krav i en alltmer konkurrenskraftig affärsmiljö.

Ackrediteringar

Som ett erkännande för att främja akademisk spetskompetens enligt högsta standard, Tiffin University är ackrediterat av prestigefyllda institutioner i USA, och i Europa.

Ohio Institutionen för högre utbildning

Tiffin Universitys sittande och online-program är båda godkända av Ohio Department of Higher Education.

Högre utbildning kommissionen

Våra program är ackrediterade av Higher Learning Commission (HLC), som är ett av de sex regionala ackrediteringsorganen som erkänns av alla stora offentliga och privata högskolor och universitet i Amerika.

Ackreditering rådet för handelshögskolor och program

ACBSP är ett ledande specialiserat ackrediteringsorgan för företagsutbildning som stöder, firar och belönar pedagogisk excellens. De ackrediterar affärsutbildningsprogram hos medarbetaren, baccalaureat, magister- och doktorsexamen över hela världen. Institutioner med denna ackreditering har åtagit sig att ständigt förbättra, säkerställa att deras affärsprogram ger studenterna de färdigheter som arbetsgivare letar efter.

Status för ideell organisation

Tiffin University har en 501 (c) (3) status, auktoriserad från Internal Revenue Service från den federala regeringen i Amerikas förenta stater.

Platser

  • Bucharest

    6, Transilvaniei Street, 1st Floor, , Bucharest

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor