Keystone logo
Tiradentes University - Universidade Tiradentes

Tiradentes University - Universidade Tiradentes

Tiradentes University - Universidade Tiradentes

Introduktion

Tiradentes University - Unit - är den första privata högre utbildningsinstitutionen som skapades i Sergipe, nordöstra Brasilien, för 58 år sedan. Universitetet utmärker sig för sin höga kvalifikationsnivå för sin fakultet och moderna anläggningar. Cirka 80% av professorerna består av läkare eller mästare, dessutom är 70% av professorerna inblandade i annan undervisning, forskning eller förlängningsverksamhet.

I Sergipe föddes dess historia 1962, med skapandet av Colégio Tiradentes, som höjdes till college 1972 och till universitet 1994. För närvarande har den fem campus i staten: Centro, Farolândia, Itabaiana, Propriá och Estância. Förutom dem finns 23 distansutbildningscentra i fem stater i nordöstra Brasilien.

Endast i Unit Sergipe finns mer än 38 tusen studenter, fördelade i mer än 40 grader - personligen och på avstånd; 20 specialiseringskurser; 10 MBA och sex forskarutbildningsprogram Stricto sensu (fem magister och fem doktorsexamen), varav fyra med betyget 5 (tre magister / doktorsexamen och en nätverksdoktorgrad - Renorbio) och endast en med betyget 4, tilldelat av Improvement Coordination Högskolepersonal - Kappor. Ett av dessa program är en doktorsexamen från Northeast Biotechnology Network - Renorbio, varav enheten är den enda privata högskolan med en kärna.

Platser

  • 769

    Rua Lagarto,236, 49010-390, 769

    Frågor