Keystone logo
Toin University Of Yokohama

Toin University Of Yokohama

Toin University Of Yokohama

Introduktion

Toin University Of Yokohama inkluderar juridiska fakulteten, fakulteten för biomedicinsk teknik och forskarskolor för båda fakulteterna. 2008 lade vi till fakulteten för kultur och idrott för att främja vår position som universitet. Vid Toin Gakuen utgör universitetet den andra pelaren i utbildningen som kompletterar utbildning på grund- och sekundärnivå. Universitetet har djupa rötter i lokalsamhället och har en unik skoltradition som sätter elevernas tillväxt och mognad framför allt annat. För att bli en förstklassig, globalt konkurrenskraftig institution håller vi fast vid ideal som fokuserar på de sociala kraven från 2000-talet. Genom att lägga ett stort fokus på specifika mål kan vi erbjuda utbildningsprogram på högsta nivå som flödar över individualitet samtidigt som vi upprätthåller mätbar hög kvalitet.

Utbildning vid juridiska fakulteten börjar med en grund i juridiska grunder som konstitutionell rätt, civilrätt och straffrätt. På detta byggs en fast förståelse av allmänna och konturer av rättsliga prejudikat, vilket ger eleverna ett empiriskt grepp om samhällets funktioner och den ideologiska bakgrunden till lagen som helhet. Juridiska fakulteten har ett specialiserat program som hjälper studenter att få de färdigheter och kvalifikationer som behövs för att arbeta inom advokatyrket i företagets juridiska kontor eller som advokater eller i juridiska yrken som rättshjälp. Vi utökar stadigt vårt utbud av karriärplaner på högsta nivå.

Fakulteten för biomedicinsk teknik har utvecklat en praktisk inlärningsstil som innehåller små grundklasser. Samtidigt, på grund av en utvidgning av forskarskolan, har det skett en ytterligare sammanslagning av utbildning och forskning, med studenter som tilldelats forskarlaboratorier. I dessa program strävar de efter att uppnå snabba kvalitativa förbättringar under begreppet "en grundutbildning för forskarskolans kontinuitet."

Kultur- och idrottspolitiska fakulteten har byggt ett system för studier av idrott och kultur som består av ett nytt utbildningsprogram som fokuserar på service och personlig erfarenhet i syfte att utbilda framtida idrottscoacher, politiska beslutsfattare inom kommunerna och grundskolan skolinstruktörer. Vi införlivar ständigt vetenskapliga och teknologiska teorier i vår läroplan för att anta en sammanhängande och fräsch syn.

Vi ägnar oss åt praktisk utbildning eftersom vi tror att den starka intellektuella nyfikenheten, önskan om social rättvisa och undersökningsandan om det vanliga och extraordinära som våra studenter har är nycklarna till att leverera det som saknas i det moderna samhället idag.

Platser

  • Yokohama

    Yokohama, Japan

    Frågor