Keystone logo
Tulane University

Tulane University

Tulane University

Introduktion

Tulane University är en privat forskningsinstitution belägen i New Orleans, Louisiana, USA. Det är ett högt respekterat universitet med en mångsidig och dynamisk gemenskap av studenter, lärare och personal som går samman för att sträva efter akademisk excellens och göra positiva bidrag till samhället.

En av de utmärkande egenskaperna hos Tulane University är dess engagemang för tvärvetenskaplig utbildning, forskning och engagemang. Universitetet erbjuder ett brett utbud av program och initiativ som uppmuntrar studenter, lärare och personal att arbeta över traditionella akademiska gränser och utforska komplexa frågor från flera perspektiv.

Till exempel har Tulane flera tvärvetenskapliga centra och institut, såsom Murphy Institute for Political Economy, Tulane Brain Institute och Newcomb Institute for Women's Leadership, som samlar forskare från olika discipliner för att samarbeta om spetsforskning och tillhandahålla unika utbildningsmöjligheter för studenter.

Tulane erbjuder också flera tvärvetenskapliga examensprogram, såsom Bachelor of Science in Management and Legal Studies, Bachelor of Science in Public Health and Tropical Medicine, och Master of Sustainable Real Estate Development. Dessa program bygger på expertis från fakulteten från flera discipliner för att ge studenterna en omfattande förståelse för komplexa frågor och förbereda dem för karriärer inom en mängd olika områden.

Sammantaget främjar Tulane University tvärvetenskapliga tillvägagångssätt kreativitet, innovation och samarbete, och förbereder studenter för att vara globala medborgare som kan hantera komplexa utmaningar och göra meningsfulla bidrag till samhället.

Platser

 • New Orleans

  1430 Tulane Ave. MC 8513, 70112, New Orleans

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor