Keystone logo
Technische Universität München Asia (TUM Asia)

Technische Universität München Asia (TUM Asia)

Technische Universität München Asia (TUM Asia)

Introduktion

Technische Universität München Asia (även känd som TUM Asia ) påbörjade verksamheten i Singapore år 2002 som grenskampus vid Technische Universität München (TUM). TUM var inbjuden att inrätta en campus i Singapore som en del av "Global Schoolhouse Initiative", ett projekt som syftade till att utveckla Singapore till ett nav med utbildningsinstitutioner i världsklass - tillhandahålla en mängd olika utbildningsmöjligheter av högsta kvalitet till Singaporeer och i område.

Landscape of the Singapore financial district

Partnerskap med Asiens bästa universitet

Genom sitt banbrytande samarbete med Singapores två ledande universitet har TUM banat globaliseringen av tyska universitet med närvaro av TUM Asia i samarbete med National University of Singapore (NUS) och Nanyang Technological University (NTU) för att erbjuda forskarutbildning. För närvarande erbjuder TUM Asia den gemensamma TUM-NUS MSc i industriell kemi och joint TUM-NTU MSc i integrerad kretsdesign och MSc i Green Electronics. På egen hand erbjuder TUM Asia två TUM-master: Rail, Transport and Logistics, Aerospace Engineering, och två TUM-examen i samarbete med Singapore Institute of Technology (SIT).

Varför studera vid TUM Asia i Singapore?

5 skäl att tjäna din examen med TUM Asia

1- STUDIER MED TYSKLANDs UNIVERSITETS UNIVERSITET I ASIEN

I 2011 års universitets rankning av världsuniversitet (TP) rankades TUM som # 1-universitetet i Tyskland och som 54: e världsuniversitet i enlighet med QS: s världsranking 2011. Sedan dess har TUM gått vidare rankad som Tysklands universitets universitet i 3 år i följd, placerat bland andra prestigefyllda och internationellt erkända universitet, såsom Harvard University, University of Tokyo och National University of Singapore. Förutom att vara Tysklands # 1-universitet, har TUM många andra utmärkelser som att vara det enda tyska universitetet som tilldelas utmärkelsen "Excellence Award" i sex år i följd (2006-2012) och njuter av den fjärde bästa rankningen bland alla tekniska universitet i Europa.

Tyskland är känt som ideelandet och termen "tysk teknik" är förknippad med kvalitet, excellens och teknisk storhet. Kombinera det med Asien - Kina och Indien utgör redan en tredjedel av världens konsumentbefolkning - och den utbredd omfamningen av teknik bland de asiatiska konsumenterna erbjuder våra examensprogram studenter en konkurrensfördel för att förstå marknadstrenderna.

Detta dubbla perspektiv kommer också att tillåta studenter att kombinera bästa praxis på de två kontinenterna för att skapa nya lösningar för det ständigt växande globala landskapet. Tyskland och Singapore har många likheter i toppklassig infrastruktur, som världsklass transportsystem, prisbelönta flygplatser och flygbolag, ett starkt stödjande industrilandskap och utmärkta akademiska institutioner.

2- DE BÄSTA DOKUMENTERNA VÄRDEN SKAL BYRA

5.000 papper

3- STRONG INDUSTRI NETWORK

I TUM Asia tror vi på att utrusta våra studenter med en praktisk utbildning, som kombinerar teori med branschrelaterad tillämpning. Som Tysklands # 1-universitet njuter vi av starka band med betydande branschpartners, som BASF, Clariant, Infineon, Lantiq, Rohde

4- HANDS-ON-PROGRAM

Isaac Newton grundade gravitationsloven efter att han observerat äpplet som faller från trädet. Vid TUM Asia tror vi att inlärningen är nära kopplad till ett praktiskt tillvägagångssätt. I alla våra kurser genomgår en uppsats av en uppsats tillsammans med en praktikplats. Detta tjänar till att ge en aveny för studenter att testa sin teoretiska kunskap, samt inspirera dem att ta det som de har lärt sig och förnya framtiden. Studenter har gått vidare för att bedriva forskningsrelaterade karriärer, och mer nyligen, upprättandet av TUM Create (av NTU

5- STYRK I MELLANHET

Som Thomas Friedman sa, "Världen är platt". Globaliseringen är nu en oundviklig kraft som är här för att stanna, och vid TUM Asia stoltserar vi stolt över en mångsidig inskrivning av studenter som kommer från över 28 länder. Det innebär att vi främjar en livlig inlärningsmiljö där studenten lär sig bortom läroboken, men också genom sina motparters liv. Idéer syntetiseras över de olika ekonomiska realiteterna som eleverna lär sig att se från flera utsiktspunkter, vilket skapar en förmåga att lösa problem på kreativa sätt.

84672_rsz_sl1_9616.jpg

Platser

  • Singapore

    TUM Asia 510 Dover Road #05-01 SIT@SP Building, 139660, Singapore

    Frågor