Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Introduktion

Varför Turner College?

Turner College förbereder affärsstuderande att öka värdet till sina samhällen och till sina arbetsgivare i en globalt konkurrensutsatt miljö. Våra affärer grader program är professionellt ackrediterade av föreningen till Advance Collegiate Schools of Business. Som en ackrediterad medlem av AACSB International erbjuder våra högskolor affärsprogram som uppnår sin distinktion för hög kvalitet genom en tvärvetenskaplig studieplan som ger studenterna en bred förståelse för näringslivet och dess roll i samhället.

Turner College of Business och TSYS School of Computer Science är inrymda i Center for Commerce and Technology (CCT), som ligger på huvudcampus. Tillsammans erbjuder Turner College 8 grundutbildningsprogram, 12 grundutbildningsprogram och många certifieringar. Vi är hemma för en livlig mängd studenterorganisationer, inklusive Accounting Club, CSU American Marketing Association, Enactus, Financial Investments Association, Association of Certified Fraud Examiners, Society for Human Resource Management (SHRM), Association of Computing Machinery (ACM) och Campus Nördar. Våra organisationer erbjuder möjligheter att få erfarenheter från hela världen, lyssna på professionella talare och konkurrera nationellt.

Om oss

D. Abbott Turner College of Businesss uppdrag är att förbereda eleverna att mervärda sina samhällen och deras arbetsgivare, främst lokala och regionala företag. Centrum för handel och teknikThe Center for Commerce and Technology (CCT), som ligger på huvud campus, rymmer Turner College Dean kontor och tre akademiska enheter:

Turner College of Business
 • Bokföring
 • Förvaltning
 • TSYS skolan för datavetenskap.

Den totala studentanmälan för Turner College i 2014 var 1.464, med 1259 i grundutbildning och 204 i kandidatexamen. Den genomsnittliga klassstorleken för studenter är 33 och 27 för kandidatexamen. Med vår mindre genomsnittliga klassstorlek, vår dedikerade fakultet och personal, och vår rimliga undervisning kan vi vara den bästa köpningen i högre utbildning i regionen. Universitetet Information och Teknik Tjänster finns också i CCT på första våningen.

Ackreditering

AACSB International accreditation

D. Abbott Turner College of Businesss affärsutbildningar är professionellt ackrediterade genom föreningen till Advance Collegiate Schools of Business. Som en ackrediterad medlem av AACSB International erbjuder våra högskolor affärsprogram som uppnår sin distinktion för hög kvalitet genom en tvärvetenskaplig studieplan som ger studenterna en bred förståelse för näringslivet och dess roll i samhället.

Varför är AACSB-ackreditering viktig?

Som en potentiell student: Att gå på college är en stor investering. Du ska spendera timmar att studera, skriva papper och ta tentor. Du kommer också att spendera mycket pengar. Allt det arbete och pengar borde ge dig vad du betalat för, eller hur? Inte alla skolor ger dig en avkastning på din investering. AACSB Ackreditering garanterar att en skola inte bara tar dina pengar. AACSB-ackrediterade skolor måste passera mycket strikta kvalitetsstandarder. De har visat sig ge det bästa inom företagsutbildning världen över. AACSB-ackrediterade skolor:

 • erkänns över hela världen av de bästa arbetsgivarna och andra universitet.

 • har arbetsgivare som bara anställa sina studenter.

 • har mer tillgång till rekryterare.

 • har akademiker som får högre, mer konkurrenskraftiga löner.

 • säg att vara ackrediterad förbättrar kvaliteten på sina affärsprogram.

 • säg att vara ackrediterad hjälper dem att hyra och behålla de bästa professorerna och forskarna.

 • ha studenter som är mer internationella, har högutbildade GPA och kommer sannolikt att tjäna högre utbildningsnivåer.

 • är utmanande och kommer att lära dig de bästa färdigheterna för att ge dig en distinkt fördel i den verkliga världen.

Som arbetsgivare: Arbetsgivare vill ha högskoleexamen från kvalitetsskolor. Kandidater som de vet kommer att utföra på dag ett. Det är därför det är så viktigt att välja ett företagsutbildningsprogram som lär dig de kunskaper och färdigheter arbetsgivarna kräver. Arbetsgivare känner till en bra handelshögskola från en som inte producerar kunniga akademiker. Här är fakta:

 • Många topp globala företag rekryterar bara från AACSB-ackrediterade skolor.

 • AACSB-ackrediterade akademiker erbjuds bättre, mer konkurrenskraftiga löner.

 • Studenter på AACSB-ackrediterade skolor har fler arbetsgivare som är intresserade av dem efter examen.

Företagen har också studerat skillnaderna mellan anställda som har deltagit i AACSB-ackrediterade handelshögskolor och de som inte har. Till exempel fann ett företag att anställda som utbildades av icke-AACSB-ackrediterade handelshögskolor hade lägre prestationsnivåer. På grund av detta ersätter organisationen nu endast undervisning från AACSB-ackrediterade handelshögskolor.

Uppdrag

Vision Statement

Turner College of Business

Utöka högskolans erkännande som ett centrum för excellens inom företags- och datavetenskaplig utbildning.

Turner College Mission

Turner College förbereder eleverna till mervärde för sina samhällen och arbetsgivare i en globalt konkurrensutsatt miljö genom att tillhandahålla högkvalitativ, relevant verksamhet och datavetenskaplig utbildning.

Strategisk plan

Visionen, uppdraget och värdena hos D. Abbott Turner College of Business ger vägledande principer för vår strategiska plan. De granskas typiskt på en femårscykel av högskolans administration, fakultet, studentgrupper och Business Advisory Council.

Turner College of Business

Turner College mål

Mål 1: Förbättra kvaliteten och profilen för Turner College som ett valfritt högskola.

Mål 2: Öka inskrivningen och utöka alternativen för programleverans.

Mål 3: Förbättra teknik och resurser för instruktions- och forskningsändamål.

Mål 4: Öka interna och externa partnerskap.

Mål 5: Öka finansiering.

Platser

 • Columbus

  Columbus State University 4225 University Avenue Columbus, Georgia 31907, 31907, Columbus

  Frågor